Honda’dan lüks sınıfta yeni model atağı geldi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Honda’dan lüks sınıfta yeni model atağı geldi

T-Otomobil Haberleri  / HABER MERKEZİ

Honda’nın yeni hibrit modeli ZR-V e:HEV bugün itibarıyla 2 milyon 625 bin TL satış fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuluyor.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Sportif görünümü, dinamik sürüş özellikleri, materyal kalitesiyle öne çıkan D-SUV segmentindeki araç, %100 hibrit sistemini besleyen 2.0 litre benzinli bir motora sahip. Konuyla ilgili okuşan Honda Türkiye Başkanı Satoru Yamada “Tüketici beklentilerini ve gelişen teknolojileri yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda da en verimli hibrit teknolojisini sunma hedefini taşıyoruz. En iyisi olduğuna inandığımızda tüketici karşısına çıkardığımız Honda hibrit teknolojisini temsil eden, e:HEV logolu ürünlerimiz Jazz ve HR-V’den sonra ZR-V’nin de sürüş dinamikleri, keyifli yolculuk hissi ve yakıt ekonomisi ile segmentinde fark oluşturacağına inanıyoruz. ZR-V, şu an SUV ailemizde bulunan HR-V ve CR-V’nin tam ortasında konumlanıyor” şeklinde konuştu.

YATIRIM ARACI OLMAKTAN ÇIKTI

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomotivin son 2-3 aydan beri artık yatırım aracı olmaktan çıktığını söyledi. Yatırım amaçlı alımlarının sona erdiğine dikkati çeken Kılıçer, kampanyaların başladığını belirterek, şöyle konuştu: Kampanyaların 2024 ve hatta 2025’te de devam edeceğini düşünüyorum.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...