Yeni tasarımıyla kendi sınıfında rakipsiz! Honda Cıvıc 2023 fiyat listesi ve özellikleri açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni tasarımıyla kendi sınıfında rakipsiz! Honda Cıvıc 2023 fiyat listesi ve özellikleri açıklandı

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’de C sedan sınıfında en çok talep gören otomobillerin başında Honda Cıvıc geliyor. Japon otomotiv devi Honda, yenilenen Cıvıc modellerinde motor seçenekleri, tasarım özellikleri ve güncel fiyat listesini paylaştı...

Japon otomotiv devi Honda’nın yıllardır en çok beğenilen otomobil modellerinin başında Cıvıc geliyor. Otomobil dünyasında C sedan segmentinde rakiplerine gözdağı vermeye devam eden yeni modelin özellikleri dikkat çekti. Honda’nın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda hem Honda Cıvıc güncel fiyat listesi hem de aracın önemli özellikleri açıklandı.

Her yıl en çok tercih edilen otomobillerden biri olan Honda Cıvıc, Türkiye’de 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunuluyor. Firmanın kurumsal web sitesindeki bilgilere göre 2023 model Honda Cıvıc Premium, Elegance ve Exexutive+ donanım seviyeleri ile sahiplerine sunuluyor. Yenilenen tasarımıyla büyük beğeni toplayan aracın motor seçenekleri ise 1.5 L VTEC Trubo ile 1.5 L VTEC Turbo ECO olarak iki farklı seçenekte geliyor.

HONDA CIVIC TASARIM ÖZELLİKLERİ

Konforlu iç mekanı ile en iyi olmak için kendisini aşan Honda Cıvıc ilham verici bir tasarıma sahip. Sadelikten gücünü alan otomobilin dış tasarımı da büyük ilgi görüyor. 2023 model Honda Cıvıc, tüm yetkili bayilerde sis mavi, meteor gri, gümüş gri, platin beyaz, kristal siyah ve kiraz kırmızı olacak şekilde 6 farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Aracın ön farında dış tasarımı göz alıcı bir şekilde tamamlayan LED ön farlar ve LED sis farları görüş kalitesini arttırıyor.

Yeni tasarımıyla kendi sınıfında rakipsiz! Honda Cıvıc 2023 fiyat listesi ve özellikleri açıklandı

İç mekanda ise 10.2 inç dijital gösterge ekranı sportif sedan duruşuna modern bir hava katıyor. Ferah bir iç kabine sahip olan Honda Cıvıc konforu üst düzeyde hissettiriyor. Otomobilin 512 litrelik geniş bagaj hacmi, C sedan sınıfında kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor.

HONDA CIVIC 2023 FİYAT LİSTESİ

Türkiye’de 2 farklı motor seçeneği ile satışa sunulan 2023 model Honda Cıvıc’in fiyatı motor ve donanım paketlerine göre farklılık gösteriyor. Yurdun dört bir yanındaki tüm Honda yetkili bayilerinde 993 bin 500 TL tavsiye edilen başlangıç fiyatı ile satışa sunuluyor. Honda Cıvıc fiyatı ek donanımlar ve opsiyonlarla 1 milyon liranın üzerine çıkıyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...