SUV Almak İsteyenlere özel müjde Nissan'dan geldi! Juke, X-TRAİL ve QASHQAI sıfır faizle satışa sunuldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
SUV Almak İsteyenlere özel müjde Nissan'dan geldi! Juke, X-TRAİL ve QASHQAI sıfır faizle satışa sunuldu!

T-Otomobil Haberleri

Mart ayında yepyeni bir SUV satın almak isteyenler Nissan kampanyasını kaçırmıyor! Nissan Juke ve Qashqai modellerinde sıfır faizli kredi fırsatında son günler…

Japon otomotiv devi Nissan, yeni müşterilerine kaçırılmayacak finansman desteği sunmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Mart ayında yepyeni bir otomobil satın almak isteyenlere Nissan’dan büyük SUV kampanyası geldi. “Herkes için bir Nissan var” sloganı ile harekete geçen firmanın birkaç güne bitecek kampanyası büyük ilgi görüyor.

SUV Almak İsteyenlere özel müjde Nissan'dan geldi! Juke, X-TRAİL ve QASHQAI sıfır faizle satışa sunuldu!

Nissan mart ayı kampanyasının detaylarını kurumsal internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre Nissan’ın SUV segmentinde en çok satan otomobilleri Juke, X-trail ve Qashqai için sıfır faizli kredi kampanyası devam ediyor. Mart ayına özel bu kampanyada yepyeni Nissan SUV modelleri faizsiz finansman desteği ile yeni sahiplerine verilecek.

NİSSAN SUV MODELLERİNDE FAİZSİZ FİNANSMAN KAMPANYASI

Japon otomobil firması Nissan’ın en çok satan araçları genellikle SUV segmentindeki modeller oluyor. Kendi sınıfında her zaman rekabetçi modeller piyasaya süren Nissan Juke için 90 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Müşteriler dilerse 50 bin TL limitli 12 ay vadeli faizsiz krediye ek olarak 10 bin TL takas desteği kullanarak yepyeni bir Juke sahibi olabilecek.

Nissan’ın mart ayına özel SUV kampanyası Juke ile sınırlı kalmadı. En çok satan modeller arasında yer alan Nissan Qashqai için 200 bin TL 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi veya 120 bin TL 12 ay vadeli faizsiz krediye ek olarak 20 bin TL takas desteği sunulacak. Yeni Nissan Qashqai e-Power modeli içinse faizsiz kredi limiti 240 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Bu arada lüksün sınırları zorlayan en SUV modellerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

NİSSAN FAİZSİZ TAŞIT KREDİSİ FIRSATINDA SON GÜNLER

Mart ayı sonuna kadar devam eden faizsiz taşıt kredisi kampanyasında Nissan X-Trail modeline de yer verildi. Müşteriler Yeni Nissan X-trail için 280 bin TL 12 ay vadeli faizsiz kredi veya 280 bin TL yüzde 1.09 faizli krediye ek 35.570 TL takas desteği avantajından yararlanabilecek. Kampanya 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...