SUV görünümlü fastback tasarımıyla ağızları açık bırakan Peugeot 408 Türkiye'de satışa çıktı... İşte Mart 2023 fiyat listesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
SUV görünümlü fastback tasarımıyla ağızları açık bırakan Peugeot 408 Türkiye'de satışa çıktı... İşte Mart 2023 fiyat listesi

T-Otomobil Haberleri

Fransız otomotiv devi Peugeot yeni 408 modelinde ezberleri bozdu. Klasik C sedan tasarımını hafızalardan silen yeni fastback tasarımıyla dikkat çeken Peugeot 408 2023 mart fiyat listesi açıklandı...

Türkiye otomotiv sektöründe en çok tercih edilen markalardan Peugeot yeni tasarım dilini geliştirmeye devam ediyor. Daha önceden tüm otomobil modellerinde kullandığı iç ve dış tasarım anlayışıyla beğeni toplayan Peugeot bir kez daha ezber bozmayı başardı. Ülkemizde C segment sedan otomobil modellerinden olan Peugeot 408 yenilenen görünümüyle büyük beğeni topladı.

Geçen sene ekim ayında Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan yeni Peugeot 408 modelinin tasarımı dikkat çekiyor. C segmentinde SUV kodları ile tasarımı farklılaşan bu modelde diğer rakiplerine nazaran yenilikçi bir görünüm bulunuyor.

Peki, Peugeot 408 Türkiye'de satılıyor mu? Tanıtımın ardından özellikleri ve ne zaman Türkiye'ye geleceği merak konusu olan bu otomobil hakkında şimdi yeni gelişmeler var. Türkiye’ye gelecek donanım paketleri ve fiyat listeleri merak ediliyordu. İşte Peugeot 408 Türkiye fiyat listesi...

PEUGEOT 408 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Fransız otomotiv devi Peugeot dikkat çeken fastback tasarıma sahip yeni 408 modelinde önceki nesilleri unutturacak bir tasarıma imza attı. Yeni modelin Türkiye’de Allure ve GT adı verilen donanım paketleri ile satışa sunulacağı açıklandı. Bununla birlikte Peugeot 408 ülkemizde 1.2 PureTech 130 beygir motor ve 8 ileri vitesli EAT8 otomatik şanzımanla geliyor.

Peugeot 408 modelinin 2023 mart ayı fiyat listesi güncellendi. Peugeot 408 Allure donanım paketinde 1.2 PureTech 130 hp ET8 modelinin fiyatı 1 milyon 110 bin TL olarak açıklandı. Peugeot 408 GT modelinde aynı motor özellikleriyle fiyatlar 1 milyon 283 bin TL oldu. Fiyat listesini güncelleyen Peugeot aracın donanım ve ekstra opsiyonlarını açıkladı.

2023 MODEL PEUGEOT 408 RENK SEÇENEKLERİ

Kendi sınıfında en çok ilgi gören araçlardan biri olan yeni Peugeot 408’in satış rakamları şimdiden merak konusu oldu. Türkiye’ye Allure ve GT donanım paketiyle gelen Peugeot 408’in yakın zamanda tam elektrik motora sahip versiyonu da gelecek. Peugeot 408, opsiyonlu 6 farklı yeni renk seçeneğiyle Peugeot yetkili bayilerden satışa sunuluyor.

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...