Togg'a ilk zam geldi! İşte T10X modelinin yeni fiyat listesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

T-Otomobil Haberleri

Son dakika... Togg T10X modeline ilk zam haberi kısa süre önce geldi. T10X modelinin fiyat listesi güncellendi. Üretici firma tüketicilere yönelik konuya ilişkin bir açıklama yaptı ve fiyat değişikliğinin nedenini açıkladı. İşte Togg'un yeni fiyatları...

Son dakika haberi... Türkiye'deki sıfır otomobil fiyatları döviz kurundaki sert yükseliş ve maliyet artışlarının etkisiyle hızlı bir şekilde yükselirken Togg da nasibini aldı. Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ilk zammı yaptı. Peki, Togg T10X modelinin fiyatları ne kadar oldu? İşte Temmuz 2023 Togg fiyat listesi...

Togg T10X modelinin farklı versiyonlarına yüzde 27oranında zam yapıldığı açıklandı. Geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürülen yerli otomobil ilk zammı yaptı. Böylece giriş seviyesi olan versiyonunun (V1 RWD Standart Menzil) fiyatı 953 bin TL'den 1 milyon 207 bin TL'ye kadar çıktı. 

TOGG FİYATLARI TEMMUZ 2023

•    V1 RWD Standart Menzil

Eski fiyatı: 953.000 TL    

Yeni fiyatı: 1.207.000 TL

•    V2 RWD Standart Menzil    

Eski fiyatı: 1.055.000 TL

Yeni fiyatı: 1.307.000 TL

•    V2 RWD Uzun Menzil    

Eski fiyatı: 1.215.000 TL    

Yeni fiyatı: 1.537.000 TL

TOGG ZAMMIN SEBEBİNİ AÇIKLADI

Şirket, internet sitesinde bir güncelleme yapmasının yanı sıra müşterilerine de e-posta göndererek fiyat değişikliğini bildirdi. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), konuya ilişkin şu şekilde bir açıklama yaptı:

"Son dönemde küresel boyutta tedarik zincirinde yaşanan maliyet etkileri ve finansal gelişmelerin ülkemizde yerli üreticileri de etkilemeye başlaması nedeniyle biz de fiyatlarımızı düzenlemek durumunda kaldık. Yeni fiyat listesi 5 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak ve kendilerine bildirilmiş olan öngörü teslim tarihi en geç Temmuz ve sonrası olan tüm kullanıcılarımızı etkileyecektir."

Yani geçtiğimiz aylarda yapılan çekiliş ile Togg T10X satın almaya hak kazanan ancak aracı henüz eline ulaşmayan müşterilerin de güncel fiyat listesi üzerinden ödeme yapacağı açıklandı. 

Öte yandan, 20 bin TL'ye satılan 'Lansman Özel Paketi' ile 25 bin TL değerindeki 'Panoramik Cam Tavan' opsiyonunda ise herhangi bir fiyat artışı söz konusu değil. 

(Kaynak: Türkiye Gazetesi) 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...