Yeni Toyota C-HR vitrinde

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeni Toyota C-HR vitrinde

T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Toyota, SUV segmentinde bir ikon hâline gelen C-HR modelinin ikinci neslini Türkiye’de satışa sundu.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Premium sınıfta yer alan ve tasarımıyla ilk bakışta farklılığını hissettiren araç 1.8 litrelik tam hibrit motora sahip olan ikinci nesil Toyota C-HR. Lansmana özel 250 bin TL indirimle 1.550.000 TL’den başlayan fiyatlara sahip araç bayilerde yeri almaya başladı.

Gerçekleştirilen basın lansmanında açıklamalar yapan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt “C-HR Hybrid, 2016 yılından bu yana ürün gamımızda çok özel bir yere sahip. İlk nesilde yaklaşık 24 bin adetlik bir satış rakamı elde ettik. İkinci nesil Toyota C-HR iddiasını daha da ileriye taşıyacak. Geçtiğimiz yıl Toyota satışları içerisinde yüzde 15’lerde bir SUV payımız varken bu yıl bu oran yüzde 30’ların üzerinde çıkacak ve önümüzdeki yıl daha da fazla olacağını öngörüyoruz. Müşterilerimizin beklentilerine cevap verebilecek ürün ve hizmetleri geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yıl sonuna kadar 2 bin adet Yeni Toyota C-HR Hybrid modelimizden satmayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıl ise bu aracın potansiyelinin 5 bin adedin altına düşmeyeceğini öngörüyoruz. Toyota C-HR adet anlamında da bize en çok katkı sağlayan ilk 5 modelimizden biri olacak. 2023 yılını 58 bin adetlerde kapatacağımızı düşünüyoruz. Önümüzdeki yıl pazarın büyüklüğüne göre yüzde 10’luk bir paya sahip olma hedefindeyiz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...