'Amiral gemisi katili' Honor Magic 5 Pro tanıtıldı... Fiyatıyla iPhone'u mumla aratacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Amiral gemisi katili' Honor Magic 5 Pro tanıtıldı... Fiyatıyla iPhone'u mumla aratacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Honor, uzun süredir sızıntı haberlerine konu olan Honor Magic 5 Pro modelini piyasaya sürdü. Amiral gemisi sınıfında yer alan akıllı telefon, teknik özellikleri ve tasarımıyla dikkat çekti. İki farklı renk seçeneğiyle görücüye çıkan cihaz, fiyat etiketiyle de pazardaki yerini belli edecek.

Çin merkezli teknoloji üreticisi Honor, yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Son yılların popüler akıllı telefon markalarından olan Honor'un telefon 'amiral gemisi katili' olarak tanımlanıyor. İşte Honor Magic 5 Pro modelinin özellikleri ve fiyatı...

Honor Magic 5 Pro, gücünü 4nm teknolojisine sahip Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.36 GHz hızında Cortex-X3, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A710, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex- A715 ve üç adet 2.0 Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

Akıllı telefonun ekran özellikeri ise şu şekilde: 6.81 inç büyüklük, 1800 nit parlaklık ve 120 Hz yenileme hızı sunan LTPO OLED ekran.

HONOR MAGIC 5 PRO ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Peki, Honor Magic 5 Pro kamera özellikleri neler? Cihazın arka tarafında 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ultra geniş açılı ve 50 Megapiksel periskop özellikli olmak üzere üçlü kamera kurulumu mevcut. Ön kamerasına ilişkin henüz bir ayrıntı bilinmiyor.

Batarya tarafına gelecek olursak, 66W hızlı şarj desteği sunan Honor Magic 5 Pro, 5100 mAh batarya ile destekleniyor. Cihaz, ek olarak depolama tarafında da 12 GB RAM ve 512 GB dahili bellek kapasitesiyle satışta. Telefon, siyah ve Honor’un klasik yeşil tonu olmak üzere çift renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü.

Tasarımla ilgili küçük ama önemli ayrıntılara da değinelim. Honor Magic 5 Pro’nun ön panelinde ekranın sol üst tarafına konumlandırılmış hap şeklinde özçekim kamerası yer alıyor. Kavisli tasarımın arka panelinde ise klasik çember içine alınmış ve üçgen şeklinde konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu mevcut.

Honor Magic 5 Pro, 949,99 Euro'dan ( 22.785,22 Türk Lirası + vergiler) satışa çıktı. 

(GSMArena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...