Facebook'tan şirketlere güzel haber!

Facebook'tan şirketlere güzel haber!
Başlık ResmiFacebook'tan sirketlere güzel haber!

1,5 milyardan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya platformu olan Facebook işletmeler için yeni bir uygulamayı devreye sokuyor

Kaydet
|
Her geçen gün kendi geliştiren ve kullanıcılardan gelen talepleri yerine getirmeye çalışan Facebook. bu kez mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger'da yeni bir uygulama geliştiriyor. Böylece şirketler Facebook kullanıcılara özel mesaj atma imkanına kavuşurken, Facebook'ta reklam gelirlerinde ciddi bir artış bekliyor. İşletmeler ürünleri hakkında müşterilerini bilgilendirmek amacıyla artık uygulamaya eklenecek olan 'Mesaj Gönder' seçeneğiyle kullanıcılarla iletişime geçebilecek.


Facebook etkileşimi artırmak için öngördüğü bu uygulamada işletmelerin müşteriyle iletişime geçme alışkanlığı kazandırmak içinde rozet uygulamasını devreye sokmayı planlıyor. Böylece müşterilerden gelen mesajlara sık sık özel mesajlarla yanıt veren işletmelerin Facebook sayfasında "Genellikle geri dönüş yapıyor" rozeti eklenecek.


Facebook böylece KOBİ'ler için alternatif bir ticaret ağ olmayı hedefliyor.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Teknoloji
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.