Farkında bile değildi! Google’ın piyasaya sürülmemiş yeni Pixel 7 Pro telefonunu haftalarca kullandı

Düzenleyen: / Kaynak: 9to5Google
Farkında bile değildi! Google’ın piyasaya sürülmemiş yeni Pixel 7 Pro telefonunu haftalarca kullandı

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9to5Google

Google’ın Pixel ismini verdiği akıllı telefon modelleri bir bir satışa sunuluyor. Ancak sosyal medya ağı Reddit’te bir kullanıcı, Pixel 7 Pro telefon piyasaya sürülmemesine rağmen üç haftadır bu telefonu kullandığını iddia ediyor.

Teknoloji devi Google, Pixel 7 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak Pixel 7 piyasaya sürülmeden birilerinin eline geçti bile. Üstelik bir kullanıcı, üç hafta boyunca bu telefon modelini ‘farkında olmadan’ kullandı. 

Geçtiğimiz hafta, Pixel 7'nin bir prototip sürümünün eBay'de satışa sunulduğunu gördük. Google'ın I/O etkinliğinde gösterdiği modelden biraz daha farklıydı. Kısa bir süre sonra satış ilanı eBay sitesinden kaldırıldı ancak bazı kullanıcılar Pixel 7'nin bir Pixel 7 Pro ile fotoğraflandığını fark etti.

Farkında bile değildi! Google’ın piyasaya sürülmemiş yeni Pixel 7 Pro telefonunu haftalarca kullandı

Reddit’te AMC20_ isimli kullanıcı, söz konusu Google Pixel cihazını, Facebook Marketplace’tan satın aldığını ve ‘Pixel 6 Pro’ olarak tanımlandığını söyledi. Twitter’da

de Facebook’ta bir Pixel 7 prototipi bulduğunu ileri sürdü.

AMC20_ isimli kullanıcı, paylaşımında telefonu üç hafta boyunca sorunsuz şekilde kullandığını belirtti. Aslında Pixel 6 Pro yerine Pixel 7 Pro kullanıyordu ancak farkında bile değil. 9to5Google sitesi editörleri, paylaşılan fotoğraflara dayanarak prototipin Obsidian renk seçeneğine sahip Pixel 7 Pro olduğunu iddia etti. Ancak son günlerde peş peşe gelen Pixel 7 Pro haberleri teknoloji devini harekete geçirdi. Reddit’teki paylaşıma göre, Pixel 7 Pro hakkında çıkan haberlerin ardından Google, prototip telefonun çalışmasını engelledi. Yani farkında olmadan üç hafta boyunca Pixel 7 Pro'yu kullanan kişi artık cihazı kullanamıyor. 

Geçtiğimiz ay Google, Pixel 6a akıllı telefon modelini piyasaya sürmek üzere bir adım atarak tanıtımını yaptı. Bu yeni akıllı telefon da Tensor yonga setiyle çalışıyor ve 449 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Cihaz; Gorilla Glass 3 ile kaplanmış 60 Hz yenileme hızına sahip 6.1" 1080p ekranlı. Diğer özellikleri ise şu şekilde; 6 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB UFS 3.1 depolama alanı, 12,2 MP birincil lens ve 12 MP ultra geniş lensli arka kamera, 4.306 mAh pil gücü. Pixel 6a, 21 Temmuz'da ön siparişe açılacak ancak Türkiye'ye gelmesi beklenmiyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9to5Google
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...