Fiyatını gören ekranı kapatıyor: Huawei P50 Pocket Türkiye'de satışa çıktı

Düzenleyen:
Fiyatını gören ekranı kapatıyor: Huawei P50 Pocket Türkiye'de satışa çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Çinli teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz aylarda P50 Pocket katlanabilir akıllı telefon modelini tanıtmıştı. Avrupa ve Asya dahil olmak üzere onlarca pazarda piyasaya sürülen cihaz, Türkiye'de de satışa çıktı. Ancak fiyatı gerçekten dudak uçuklattı.

Katlanabilir ekranlı akıllı telefon modası hız kesmeden devam ederken Huawei de P50 Pocket modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Kamera özellikleri ve tasarımı ile dikkat çeken telefon, yatay olarak ikiye katlanabilmesiyle kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Gerçek anlamda 'cep'lerimize sığan bu katlanabilir telefonlar özellikle son bir yıldır ciddi anlamda revaçta. 

Cihazın tam ortasındaki menteşesi ve esnek ekranı sayesinde katlanabilen P50 Pocket, dayanıklılığı ile kullanıcıların aklındaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Qualcomm Snapdragon 888 4G işlemci ve 8 GB RAM + 256 GB ROM depolamaya sahip cihazın özellikleri oldukça iddialı. 

HUAWEI, ÖZELLİKLERDEN KISMADI

Huawei P50 Pocket 6.9 inç esnek OLED ekranı, kapakta yer alan 1.04 inç boyutundaki ekranı, 4000 mAh pil kapasitesi, 40W Huawei SuperCharge ile yüksek hızlı şarj teknolojisi, 40 Megapiksel + 32 Megapiksel + 13 Megapiksellik üçlü arka kamera kurulumu ve 10.7 Megapiksellik ön kamerası ile katlanabilir telefonlarda seviyeyi bir üste çıkarıyor. 

Huawei P50 Pocket, FreeBuds Lipstick kablosuz bluetooth kulaklık hediyesiyle satışa çıkarken, fiyatı ise 27 bin 999 TL olarak açıklandı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...