General Mobile'dan yeni yerli telefon: 200 MP’lik canavar GM Phoenix 5G

- Güncelleme:
General Mobile'dan yeni yerli telefon: 200 MP’lik canavar GM Phoenix 5G

Teknoloji Haberleri

Yerli teknoloji devi General Mobile, merakla beklenen yeni ürünleri GM Phoenix 5G ve GM 24 Pro ürünlerini kullanıcılarının beğenisine sundu.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - 6.78 inç büyüklüğünde 120 Hz’lik 3D kavisli AMOLED ekrana sahip GM Phoenix 5G kamera ve şarj özellikleriyle dikkat çekiyor. GM Phoenix 5G, 1 milyardan fazla renk uzayı ile yüksek renk doğruluğu sağlarken, 120Hz ekran yenileme hızıyla yüksek grafik performansı sunuyor. 200 MP AI Matrix kamerası düşük ışıkta net görüntüler sağlarken ona geniş açı, makro ve derinlik kameraları eşlik ediyor. Önde ise 16 MP selfie kamerası yer alıyor. Gücünü MediaTek Dimensity 7050 5G işlemciden alan cihaz 8 çekirdekli işlemcisi ve 16GB’a varan RAM teknolojisiyle hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi vadediyor. 4700 mAh batarya ve 66W ultra hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken GM Phoenix 5G 15  dakikada yüzde 50 şarj oluyor. Yeni GM Phoenix 5G’nin lansman fiyatı 16 bin 499 TL olarak açıklandı. Lansmana özel GM Phoenix 5G alanlara GM PODS 3 Pro’da hediye veriliyor. 

6.7 inç ekran boyutunda ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip olan GM 24 Pro ise 10.299 lira fiyatla tüketiciyle buluşuyor. 256 GB hafızası bulunan GM 24 Pro, ayrıca 1 TB’a kadar da MicroSD kart desteği  sağlıyor. 

450 MİLYON DOLARLIK SATIŞ

General Mobile Strateji ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlkay Cihaner akıllı telefonla yakaladıkları başarıyı 5G alanında da sürdürmek istediklerini söyledi. Cihaner, “General Mobile markamızın teknoloji ekosistemi dönüşümünü sağlayarak 360 derece fayda odaklı bir yapı tasarlıyoruz ve 5G inisiyatifi bunun en önemli parçalarından birisi. Bu doğrultuda merkezi Tayvan’da bulunan dünyanın en büyük elektronik üreticisi Foxconn ile güçlerimizi birleştirdik.  5G genişbant ve sabit genişbant ürünlerini Foxconn ile birlikte geliştiriyor ve tüm dünyaya satışını gerçekleştiriyoruz. Yakın zamanda Hindistan’ın en büyük mobil operatörlerinden biri ile anlaşma sağladık. Yıllık 9 milyon adet ile Hindistan’da %25 pazar payına ulaşacak bu anlaşma ile birlikte ayda 750 bin adet General Mobile Wi-Fi 6 Home Gateway ürünü satışını gerçekleştireceğiz. Satışın toplam değeri ise 450 milyon dolar” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...