General Mobile'den yerli ve akıllı çocuk saati: Buddy

- Güncelleme:
General Mobile'den yerli ve akıllı çocuk saati: Buddy

TEKNOLOJİ Haberleri

General Mobile, ebeveynlerin çocuklarıyla kesintisiz ve güvenli iletişim kurmasını sağlayan akıllı çocuk saati GM Buddy ürününü satışa sundu.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - GM Buddy’nin “Sınırlandırılmış Alan” özelliği, çocuğunuzu gerçek zamanlı takip edebilmenizi sağlarken, çocuğunuz belirlediğiniz güvenli alana girdiğinde veya çıktığında anında haberdar ediyor. HD kamera kalitesi ile çocuğunuzla her zaman her yerden görüntülü görüşme yapabilmenin yanında 4G bağlantı teknolojisi ile sesli arama da yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda SOS arama özelliği sayesinde acil durumlarda çocuğunuz size hızla ulaşabiliyor.

General Mobile'den yerli ve akıllı çocuk saati: Buddy

GM Buddy üzerinden çocuklar, yakınlarındaki GM Buddy kullanan arkadaşlarını da bulup listelerine ekleyebiliyor. Ebeveynler GM Buddy mobil uygulaması üzerinden çocuklarının arkadaş listesini yönetebilirken, sınıf modu özelliğiyle ders esnasında akıllı saat özelliklerini devre dışı bırakabiliyor. GM Buddy’in fiyatı: 2.699 TL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...