GTA 6 devasa bir haritayla geliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Jason From Gta 6 2.0
- Güncelleme:
GTA 6 devasa bir haritayla geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Jason From Gta 6 2.0

Rockstar Games'in merakla beklenen yeni oyunu GTA 6 için geri sayım başladı. Oyunun devasa haritasıyla ilgili sürpriz bir ayrıntı ortaya çıktı.

Rockstar Games, dünya çapında büyük bir şöhrete sahip olan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu için çalışmalarına devam ediyor. Aralık ayında ilk fragmanı ile karşılaşacağımız GTA 6 oyunu için geri sayım adeta başlarken, şimdi merakla beklenen oyunla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

2013'te piyasaya çıkan GTA 5'e göre çok daha gelişmiş grafiklere sahip olacak GTA6 oyunu, birçok iyileştirme ve yeni özellik ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte oyun, harita konusunda da beklentileri fazlasıyla karşılayacak.

GTA 6 HARİTASI GTA 5'DEN 3 KAT BÜYÜK OLACAK

Gelen son bilgilere göre oyunun haritası, GTA 5 haritasına göre üç kat daha büyük olacak. Jason From Gta 6 2.0 adlı bir X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı tarafından yapılan bir paylaşıma göre yeni oyun, bu sayede kullanıcılar için olağanüstü bir açık dünya deneyimine kapı aralayacak.

GTA 6 devasa bir haritayla geliyor!

GTA 6 harita boyutlarını hesaplamak için kullanıcı, yukarıda yer alan geliştirme kliplerinde görülen koordinat görüntüsünden yararlandı. Bu hesaplama yöntemi, oyunun gerçek haritasının son versiyonda daha da büyük olabileceğini gözler önüne seriyor.

Görüntüde yeni oyunun, Vice City ile Port Gellhorn arasındaki mesafenin yaklaşık olarak GTA 5 haritasının tamamına eşit olacağı tahmin ediliyor. Ortaya çıkan bu dikkat çekici ayrıntı, oyunun dünyasının oldukça geniş bir yapıya sahip olacağına ve pek çok detay ile süsleneceğine işaret ediyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Jason From Gta 6 2.0
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...