Half-Life'tan 25. yıl güncellemesi! Kısa süreliğine ücretsiz oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Valve
- Güncelleme:
Half-Life'tan 25. yıl güncellemesi! Kısa süreliğine ücretsiz oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Valve

Valve, Half-Life'ın 25. yılını kutluyor. Hafta sonu 25 yaşına girecek oyun için yeni güncelleme geldi. Ayrıca oyunun kısa süreliğine ücretsiz olduğu açıklandı.

Valve Corporation, ilk defa 1998 yılında piyasaya sürülen Half-Life oyununun bu hafta sonu 25. yaşına girmesi nedeniyle oyuna yeni bir güncelleme getiriyor. Klasik oyuna yönelik zengin bir güncellemeyle yıl dönümünü kutlayan şirket, hayranlarına bir dizi sürpriz vaat ediyor.

YENİ HALF-LİFE GÜNCELLEMESİ NELER SUNUYOR?

Half-Life 25. yıl dönümü güncellemesi ile birlikte birçok yenilik sunuluyor. Sevilen oyun, çok oyunculu mod için dört yeni harita sunuyor. Öte yandan modern monitörler için geniş ekran, doku yumuşatmanın devre dışı bırakılması, aydınlatma sisteminde iyileştirmeler gibi güncellenmiş grafik seçenekleri sunuluyor. Ayrıca denetleyici ve SteamLink desteği ekleniyor.

Güncellemenin en büyük sürprizlerinden biri ise Valve'ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü hibrit oyun konsoluyla alakalı oluyor. Half-Life için Steam Deck ile uyumluluk getiriliyor. Artık klasik oyun, popüler el konsolunda da desteklenecek.

Half-Life'tan 25. yıl güncellemesi! Kısa süreliğine ücretsiz oldu

Bunun yanı sıra Half-Life güncellemesi, bazı özel içerikler getiriyor. Bu içeriklerden bazıları klasik Valve logosu ve çeşitli efsane karakterler oluyor. Öte yandan oyunda, 1999 yılında yalnızca perakendecilere yönelik bir Half-Life diski için üretilen ve çok az sayıda oyuncunun görme şansı bulduğu ekstra içeriklere de yer veriliyor.

105 TL'LİK HALF-LİFE STEAM'DE BEDAVA OLDU

Valve'ın 25 yaşına giren unutulmaz oyunu Half-Life kısa süreliğine Steam'de ücretsiz oldu. 105 TL'lik oyun, 20 Kasım'a kadar bedava bir şekilde Steam'den indirilebilir. Öte yandan Half-Life serisi koleksiyonlarında da birçok cazip kampanya dikkat çekiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Valve
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...