Kral geri döndü! Huawei bu defa piyasayı altüst edecek: Bu batarya kimsede yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kral geri döndü! Huawei bu defa piyasayı altüst edecek: Bu batarya kimsede yok

TEKNOLOJİ Haberleri

Huawei, geçen ay amiral gemisi segmentinde P60 serisini tanıttı. Teknoloji şirketi, şimdi de orta sınıftaki akıllı telefon çeşitliliğini artırmak için Huawei Enjoy 60X modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun teknik özellikleri şimdiden belli oldu.

Huawei Enjoy 60X, gücünü 6 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 680 işlemcisinden alacak. İşlemci; dört adet 2.4 GHz hızında Cortex-A73 ve dört adet 1.8 GHz hızında Cortex-A53 çekirdeklerine sahip. Ek olarak da grafik birimi ihtiyacını Adreno 610 ile sağlıyor.

Akıllı telefon; 6.96 inç büyüklüğünde ve 2376 x 1080 çözünürlükte LCD ekrana sahip olacak. Cihazın tasarımında, çentikli kavis kullanılacak. Arka panelde ise 50 Megapiksel ana kamera bekleniyor. Diğer kamera özellikleriyle de ilgili bilgi şu an mevcut değil. Arka panelin tasarımında da göründüğü gibi ortada konumlandırılmış bir ada ve içinde lensler yer alacak. 

Kral geri döndü! Huawei bu defa piyasayı altüst edecek: Bu batarya kimsede yok

HUAWEI ENJOY 60X, 7.000 MAH BATARYASIYLA ÖNE ÇIKACAK

Huawei Enjoy 60X, 8 GB RAM ve 128/256/512 GB da dahili depolama seçenekleriyle birlikte gelecek. 22.5W hızlı şarj destekli telefon, 7.000 mAh bataryayla pazara çıkacak. Şarj ve bekleme süresinin ne kadar gideceği ise şimdilik belli değil.

Huawei Enjoy 60X, 17 Nisan tarihinde yani yarın Çin pazarından akıllı telefon pazarına giriş yapacak. Ardından da globale gelecek. Cihazın fiyat etiketinin ise ne kadar olacağı henüz bilinmiyor. Tanıtıldıktan sonra belli olacak.

(GizChina)

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yusuf17 Nisan 2023 12:05

Fiyat nedir

Sonraki Haber Yükleniyor...