Instagram'dan gizli saklı bırakmayacak yeni özellik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Instagram'dan gizli saklı bırakmayacak yeni özellik

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram kullanıcıları, bir gönderinin ne kadar çok beğeni ve yorum aldığını görebiliyor. Sosyal medya platformu şimdi üzerinde çalıştığı yeni bir özellikle kullanıcılara yeni bir veriyi daha gösterecek.

Hesap sahibi izin vermişse yani eğer açıksa kullanıcılar, paylaşılan bir gönderinin ne kadar çok beğeni ve yorum aldığı diğer kullanıcılar tarafından görünüyor. Gönderilerin alt kısmında yer alan veriler, ne kadar çok etkileşim aldığını ortaya koyuyor.

Social Media Today tarafından paylaşılan habere göre Instagram, gönderilen alt kısmına beğeni ve yorum dışında ek olarak yeni bir veri eklemek için daha çalışmalara başladı.

INSTAGRAM, GÖNDERİLERİN PAYLAŞIM SAYILARINI DA GÖSTERECEK

Social Media Today tarafından belirtilene göre Instagram, artık gönderilerin alt kısmında beğeni ve yorum dışında kaç kişiye gönderildiğini yani ne kadar çok paylaşıldığını gösterecek.

https://twitter.com/nckalessi/status/1689455147527680000

Yenilik, ilk olarak X'te (eski adıyla Twitter) Nick Alessi tarafından paylaşıldı. X gönderisinde Instagram gönderilerinde artık paylaşım sayılarının ne kadar olduğunun görüneceğini belirtti. Nick Alessi ek olarak fotoğraflarda ne kadar yorum olduğunu da gönderilerin altında görüneceğini belirtti.

Kaynak tarafından belirtilene göre özellik, Instagram kullanıcılarının birbirleriyle daha fazla gönderi paylaşımı yapması için geliştiriliyor. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki test edilen özelliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği şimdilik belli değil.

Instagram ek olarak birden fazla fotoğrafın bulunduğu gönderilere de müzik ekleme özelliğini açacak. Instagram'da fotoğrafların arkasına müzik ekleme şu anda yalnızca hikayelerle ve tekli fotoğraf gönderileriyle sınırlı. Platform, çoklu paylaşımlara da müzik eklemeyi ilerleyen günlerde mümkün hale getirecek.

(Kaynak: Social Media Today)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...