iPhone 15 etkinliğinde yer alan Türk mühendis Deniz Teoman kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Webtekno
- Güncelleme:
iPhone 15 etkinliğinde yer alan Türk mühendis Deniz Teoman kimdir?

TEKNOLOJİ Haberleri  / Webtekno

iPhone 15 serisinin tanıtıldığı 'Wonderlust' etkinliğine Apple'da Başkan Yardımcılığı yapan Türk mühendis Deniz Teoman damga vurdu. Türk isim, etkinlikte görüldükten sonra sosyal medyada merak konusu oldu. Peki, Deniz Teoman kimdir? Apple Başkan Yardımcısı Deniz Teoman kim? İşte cevabı...

Apple, dün iPhone 15 serisinin tanıtıldığı 'Wonderlust' etkinliğine ev sahipliği yaptı. Wonderlust'ta iPhone 15 modellerinin bağlantı özelliğini anlatan Türk mühendis Deniz Teoman, damga vurdu. Etkinliği izleyen ve Deniz Teoman adını gören herkes, kim olduğunu konuşmaya başladı. Peki, Deniz Teoman aslında kim? Deniz Teoman, Apple'da hangi görevi yapıyor? İşte cevabı...

DENİZ TEOMAN, APPLE'DA BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPIYOR

Deniz Teoman, yüksek lisansını yaptıktan ABD'de yaptıktan sonra 2005 yılında Apple'da çalışmaya başladı. Teoman, Apple'daki ilk görevine 'Macintosh' bölümünde başladı.

Yıllar sonra departman değişikliği yaparak 'mobil cihaz' bölümünde devam eden Teoman, ardından da Donanım Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Apple yönetiminde görev almaya başladı. Türk mühendis, şu anda da yıllardır Apple Başkan Yardımcılığı görevini devam ettiriyor.

iPhone 15 etkinliğinde yer alan Türk mühendis Deniz Teoman kimdir?

Deniz Teoman, dün gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisinin bağlantı özelliğini anlattı. Apple Başkan Yardımcısı Teoman, dün iPhone 15 serisinin yer aldığı Wonderlust dışında 2020 yılında da iPhone 12 serisinin tanıtıldığı etkinlikte de MagSafe'i tanıtmıştı. Yani Türk mühendis, Apple etkinliğinde ilk defa yer almıyor.

WONDERLUST ETKİNLİĞİNDE NELER YER ALDI

Apple, dünkü Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisinin yanında ek olarak Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 yer aldı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Webtekno
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...