iPhone 15 serisini bekleyenleri sevindiren iddia: Yükselme alacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
iPhone 15 serisini bekleyenleri sevindiren iddia: Yükselme alacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtacak. Seride; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yer alacak. Firmanın yeni seride birçok değişiklik yapması bekleniyor. Bugün ortaya çıkan haberlerde bir özellikte daha yükseltme yapılacağı ortaya çıktı.

Gsmarena tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 15 serisindeki modellerde RAM konusunda değişiklik olacak. Kaynak tarafından aktarılan bilgiye göre Apple, yeni seride yer alacak modellerin RAM kapasitesini 8 GB'a yükseltebilir.

Apple, akıllı telefonları geliştirirken hem 6 GB hem de 8 GB RAM için denemeler yaptı. Fakat bununla ilgili herhangi bir karara varmadı. Bu nedenle henüz RAM konusunda belirli bir değişiklik durumu henüz net değil. Yeni çıkacak modellerin yükseltme alıp almayacağı tanıtımdan sonra belli olacak.

IPHONE 15 SERİSİ BİRÇOK ÖZELLİKTE YÜKSELTME ALACAK

Apple, RAM dışında başka özelliklerle de iPhone 15 serisi için yükseltme yapacak. Yeni çıkacak serinin tamamında Dinamik Ada olması bekleniyor. Ayrıca firma, modellerin tamamına Lightning yerine USB-C girişi de ekleyecek.

Tasarım dışında dayanıklılık konusunda da iPhone modellerinde birçok yükseltme bekleniyor. Serideki iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde titanyum malzeme kullanılacak. Titanyum malzeme, cihazları daha dayanıklı hale getirecek ve darbelere karşı hasarları koruyacak. Standart modellerde ise eskisi gibi paslanmaz çelik kullanılmaya devam edilecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki iPhone 15 serisinin RAM kapasitesinin yükseldiği durumda kullanıcılar için daha hızlı bir iOS deneyimi ve uzun ömürlü güncelleme desteği beraberinde gelecek.

(Kaynak: Gsmarena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...