İş ciddiye biniyor! Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşünde yeni gelişme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İş ciddiye biniyor! Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşünde yeni gelişme

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk ve Mark Zuckerbeg arasındaki rekabet bitmiyor. Twitter patronu Musk, kısa süre önce Zuckerberg'i kafes dövüşüne çağırdı. Sosyal medyanın gündemine oturan bu teklif için UFC Başkanı Dana White açıklama yaptı.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasından sonra sosyal medya platformunda birçok değişiklik oldu. Bunun üzerinde birçok Twitter kullanıcısı, hesaplarını kapattı ya da eskisi kadar aktif kullanmamaya başladı.

Gelişmelerin ardından Meta ise hızlı bir şekilde Twitter için rakip olacak metin tabanlı bir sosyal medya platformunu geliştirmeye başladı. Yeni platform ise Elon Musk'ı oldukça kızdırdı. Twitter sahibi Elon Musk, Meta sahibi Mark Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etti.

İKİ TARAF DA OLDUKÇA CİDDİ

Elon Musk'ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı kafes dövüşü sosyal medyada oldukça ilgi gördü. Mark Zuckerberg ise Elon Musk'ın çağrısına Instagram hesabı üzerinden "konum gönder" diyerek yanıt verdi.

Daha önce de benzer sebeplerden dolayı tartışarak karşı karşıya gelen ikilinin bu sefer ciddi olduğu düşünülüyor. Ultimate Fighting Championship Başkanı Dana White, konuyla ilgili yaptığı açıklamada iki tarafın da oldukça "ciddi ve istekli" olduğunu belirtti.

Dana White'ın yaptığı açıklamaya göre Elon Musk'ın dövüşe davet paylaşımından sonra kendisini arayan Zuckerberg, teklifin ciddi olup olmadığını sordu. Musk'ın ciddi olduğunu öğrenen Zuckerberg, kendisinin de aynı şekilde karşılık vereceğini belirtti.

UFC Başkanı ek olarak bu fikirden heyecan duyduğunu belirterek şu sözleri dile getirdi:

"Bu dövüş dünya tarihindeki en büyük dövüş olacak, şimdiye kadar yapılmış her şeyden daha büyük olacak. Tüm izlenme ödeme rekorlarını kırar. Bu adamlar yardım için yüz milyonlarca dolar toplar."

Gelişmelerin ardından sosyal medyada hangi tarafın kazanacağına dair anket ve bahisler açılmaya başladı. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Mark Zuckerbeg uzun yıllardır Uzak Doğu sporlarıyla ilgileniyor. Fakat Elon Musk'ın benzer alanda bir hobisi yok.

(TheByte)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...