Kulaklığı vitamin hapı sanan kadın AirPods yuttu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kulaklığı vitamin hapı sanan kadın AirPods yuttu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir kadın, yanlışlıkla eşinin Apple marka kulaklıklarını yuttu. Kadın, AirPods model kulaklığı vitamin hapı sandığını söyledi.

MUHABİR: MUTLUHAN YILDIZ — ABD'nin Utah eyaletinin Salt Lake City kentinde yaşayan 52 yaşındaki Tanna Barker'ın sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı bir video, 3 milyondan fazla izlenerek uygulamada viral oldu. Bunun sebebi ise, Barker'ın videoda bir kulaklığı yuttuğunu söylemesiydi.

Emlakçı Tanna Barker, eşine ait Apple marka AirPods kulaklığı vitamin zannederek yuttuğunu açıkladı. Kadın, hem güldüren hem de izleyenleri şoke eden olayı TikTok'ta bir videoyla duyurdu. 

Kulaklığı vitamin hapı sanan kadın AirPods yuttu

Tanna Barker, olay anını anlattı. Yürüyüş esnasında arkadaşıyla karşılaştığını ve derin bir sohbete girdiklerini söyleyen Barker, o esnada vitamin takviyesini alması gerektiğini hatırladığını belirtti. Ancak arkadaşıyla vedalaştıktan sonra hapların hâlâ elinde olduğunu fark eden kadın, yanlışlıkla kocasının sol AirPod Pro'sunu yuttuğunu anladı. Kendi AirPods'u olmasına rağmen kadın, o gün eşinin kulaklığını kullanıyordu.

Barker, şok içinde eve döndüğünü ve olanları gözyaşları içinde eşine anlattığını da sözlerine ekledi. 

3,9 milyon kişi tarafından izlenen ve binlerce yorum alan TikTok videosunda olayı anlatan kadın, o an hissettiklerini şöyle tarif etti: "O kadar yavaş ilerlediğini hissedebiliyordum ki... 'Aman Tanrım, bunu yaptığıma inanamıyorum' dedim. Artık içimde bir AirPod var."

İKİ KULAKLIĞI DA YUTSAYDI KORKUNÇ BİR SORUNLA YÜZLEŞEBİLİRDİ

Barker, ardından doktor arkadaşlarına danıştı. Uzmanlar ona kulaklığın pilinin sıkı muhafazasından ötürü sorun teşkil etmeyeceğini, kendiliğinden geçmesi için zaman verilmesi gerektiğini söyledi.

Kadın, doktorların kendisine ne dediğini de açıkladı: "Onlardan biri her iki AirPods'u da yutup yutmadığımı sordu, ben de 'hayır' dedim. O da şöyle dedi: 'Bu iyi çünkü içinde mıknatıs var ve bu bir soruna yol açabilirdi.'

Birkaç gün sonra kadın, bir başka video paylaşarak, kulaklığın doğal yollardan dışarı çıktığını söyledi. 

AIRPODS MİDESİNDE ÇALIŞTI 

TikTok'ta viral olan söz konusu videoya yorum yapanlara gelecek olursak, çoğunlukla şoktaydılar. Bazı kullanıcılar, kulaklığın Barker'ın vücudunda hâlâ çalışıp çalışmadığını ve midesinden çıkan müziği duyup duymadığını sordu. Cevap ise 'çalışmadığı' yönünde oldu.

Barker, eşi telefonunu karnına bastırdığında Apple'ın 'Bul' uygulamasının AirPod'ları tespit edip sinyal verdiğini söyledi. Herhangi bir bip sesi olmadan AirPods'un iki defa çalıştığını ancak ertesi gün bağlantının kesildiğini ifade etti. 

Geçtiğimiz yıl benzer bir olay Diyarbakır'da meydana gelmişti. Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki çocuğun bağırsaklarından USB kablosu çıkmıştı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...