Neredeyse sudan ucuz! Herkesi bluetooth kulaklık ve akıllı saat sahibi yapacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Neredeyse sudan ucuz! Herkesi bluetooth kulaklık ve akıllı saat sahibi yapacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Xiaomi firması altında faaliyetlerini sürdüren Black Shark markası, yeni akıllı saat ve kablosuz kulaklık modellerini tanıttı. Yeni ürünlerin fiyatları dikkat çekerken 'herkes bluetooth kulaklık ve akıllı saat sahibi olabilecek' yorumları yapıldı.

Video oyun oynamaya yönelik telefonlar üreterek tanınan Black Shark firması, bu defa akıllı saat ve kablosuz kulaklık modelleriyle dikkatleri üzerine çekti. Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin yan kuruluşlarından olan Black Shark, oldukça uygun fiyatlarıyla ön plana çıkan yeni ürünlerini duyurdu. 

Giyilebilir teknoloji alanında yeni ürünlerini tanıtan firma, Black Shark S1 akıllı saatini tanıttı. Ayrıca şirket, Lucifer kablosuz kulaklık modelini de duyurdu. Black Shark S1 akıllı saat modelinin fiyatı 50 ABD Doları olarak açıklandı. Bununla birlikte, kablosuz kulaklık modeli Lucifer'ın fiyatı ise sadece 40 dolar olarak belirlendi. 

BLACK SHARK AKILLI SAAT VE KULAKLIK MODELLERİNİN ÖZELLİKLERİ 

Yeni tanıtılan Black Shark S1 akıllı saat modelinin özelliklerine geçecek olursak, öncelikle 1,43 inç yuvarlak AMOLED ekrana ve metal kasaya sahip olduğunu belirtelim. Bunun yanı sıra, IP68 sertifikasına sahip yani toz ve su geçirmez özellik barındırıyor. Ayrıca akıllı saat modeli şu anda sadece siyah renk ile müşterilerin karşısına çıkacak.

Neredeyse sudan ucuz! Herkesi bluetooth kulaklık ve akıllı saat sahibi yapacak

TGRT Haber'in derlediği bilgilere göre, diğer yandan işlevsel açıdan tüm gün kalp atışı ve kan oksijen fonksiyonlarını izlerken, 100'den fazla egzersiz modunu da desteklediğini belirtelim. Ayrıca normal kullanımda S1'in 10 güne kadar pil ömrü sunduğu da paylaşılan bilgiler arasında. Kullanıcılar Black Shark S1 ile Bluetooth aramalarını da gerçekleştirebilir.

Lucifer bluetooth kulaklık modeli ise, 16,2 mm sürücülerle ve Bluetooth 5.3 bağlantısıyla kullanıcıların karşısına çıktı. IPX4 su geçirmezlik sertifikasına sahip olan bu kulaklık ile kullanıcılar, tek şarjla 7 saat boyunca müzik dinleyebilir. Bu arada firma, şarj kutusuyla birlikte kulaklığın pil ömrünün 28 saate kadar çıktığını söylüyor.

Black Shark, Black Shark S1 ve Lucifer cihazlarını şimdilik Avrupa pazarında tanıttı ve piyasaya sürüyor. Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağına ilişkin henüz bir bilgi yok. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...