Orta segmentin kralı: OnePlus Nord 3 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Orta segmentin kralı: OnePlus Nord 3 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu!

TEKNOLOJİ Haberleri

OnePlus, Ocak ayında yaptığı bir etkinlikte yılın ilk amiral gemisi modeli OnePlus 11'i tanıttı. Firma, şimdi ise yeni çıkardığı modellerle orta ve giriş sınıf telefon çeşitliliğini artırıyor. Teknoloji devi, geçtiğimiz günlerde özel seri olan kırmızı vegan deri tasarımlı OnePlus Ace 2 modelini sundu. Şimdi de OnePlus Nord 3 modelini tanıtmak için hazırlanıyor.Bu model, OnePlus Ace 2V'nin yeniden markalanmış versiyonu olarak gösteriliyor.

OnePlus, Nord 3 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Yogesh Brar adlı kıdemli teknoloji analisti, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla kısa süre sonra pazara çıkacak OnePlus Nord 3 modelinin teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

OnePlus Nord 3, gücünü 4nm üretim sürecinden geçen MediaTek Dimensity 9000 işlemcisinden alacak. Bu işlemci; bir adet 3.05 GHz hızında Cortex-X2, üç adet 2.85 GHz hızında Cortex-A710 ve dört adet 1.8 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ihtiyacını da MAli-G710 MC 10 ile sağlıyor.

Akıllı telefon; 6.7 inç büyüklüğünde, 120 Hz hızında 1.5K çözünürlüklü AMOLED ekranla gelecek. OnePlus Nord 3 modelinin arka panelinde 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alacak. Cihazın ön tarafında da görüntülü konuşmalar ve özçekim yapmak için bir adet 16 Megapiksel kamera bulunacak.

OnePlus Nord 3, 80W şarjla desteklenen 5.000 mAh bataryaya sahip olacak. Yazılım yönünden ise telefonla ilgili bilgi mevcut değil.

Yogesh Brar, ek olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda akıllı telefonun 6 ila 8 hafta içerisinde tanıtılacağını da duyurdu. Yani cihazın mayıs sonu ya da haziran başında gelmesi bekleniyor. Kıdemli analist, fiyat etiketi için ise 366 dolar ila 485 dolar (7.085,88 Türk Lirası - 9.376,51 Türk Lirası + vergiler) arasında bir bant belirledi.

(AndroidAuthority)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...