Samsung, Galaxy A ve M serisinden şarj adaptörünü çıkarıyor

Düzenleyen:
Samsung, Galaxy A ve M serisinden şarj adaptörünü çıkarıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şarj adaptörünü iki serisinden daha çıkaracak. Bilindiği üzere, birçok akıllı telefon üreticisi artık amiral gemisi yani üst segment telefonlarıyla birlikte şarj adaptörü vermiyor. Kullanıcılar, bir telefon satın aldığında kutudan şarj adaptörü çıkmadığı için satın almak zorunda kalıyor.

Geçtiğimiz yıl Samsung, amiral gemisi Galaxy S21 serisi telefonlarını şarj adaptörü olmadan piyasaya sürmeye başladı. Teknoloji şirketi, bu akımı Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 katlanabilir telefonlarında da sürdürdü. Ardından geçtiğimiz ay tanıtılan Galaxy S22 serisinin de şarj adaptörü olmadan satışa çıktığı anlaşıldı. Bu telefonların hepsi Samsung'un üst segment modelleri.

Samsung, orta ve giriş seviyesi daha uygun fiyatlı akıllı telefonlarını da şarj adaptörü olmadan kutusuna koymayı planlıyor. Galaxy A13 5G ve Galaxy A03s modellerinin ABD'de kutusundan şarj adaptörü olmadan çıkacağı netlik kazandı. Böylece bu akımın, daha uygun fiyatlı Galaxy A serisini de kapsayacağı doğrulandı. 

Aynı zamanda Galaxy M serisinin de artık bu şekilde satışa çıkacağı söyleniyor. Şarj adaptörsüz Galaxy A ve M serisinin ABD dışındaki pazarlara kayıp kaymayacağı henüz belli değil ancak tahminler yavaş yavaş tüm dünyada bu akımın ilerlemesi. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...