Sevilen iPhone uygulaması iPad modellerine geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sevilen iPhone uygulaması iPad modellerine geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji artık insanların bir parçası haline geldi. Çünkü akıllı telefon ve tabletler üzerinden kullanılan uygulamalar, günlük işleri halletmede bile yardımcı oluyor. Son olarak günlük rutin oluşturmada yardımcı olan iPhone'un sevilen uygulaması, iPad modellerine geldi.

Subjects adlı uygulama öğrencilerin rutinlerini düzenlemesi için geliştirildi. İlk olarak sadece iPhone'lar için indirilebilen uygulama 9To5Mac tarafından yapılan habere göre iPad modelleri için de uygun hale geldi. Yani artık iPad kullanıcıları da Subjects uygulamasını indirebilir.

SUBJECTS, IPAD MODELLERİNE UYGUN HALE GELDİ

Öğrencilerin günlük rutinlerini oluşturulmasına yardımcı olan Subjects, iPad modelleri için de uygun hale geldi. Subjects, öğrencilerin derslerinin konularını ve ödevlerini takip etmesinde yardımcı oluyor hatta öğretmenleriyle de iş birliği yapmasını sağlıyor.

Takvim üzerinden rutin oluşturmaya yardımcı olan Subjects uygulaması bir anlamda "dijital ajanda" görevi görüyor. Uygulama ek olarak Dinamik Ada ve Canlı Etkinlikler için de entegre edildi.

Geliştirici firma, konuyla ilgili şu sözleri söyledi:

"iPad sürümümüzün, cihazın daha büyük ekranından ve gelişmiş özelliklerinden en iyi şekilde yararlanacak şekilde optimize edildiğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Fransa merkezli küçük bir yazılım şirketi olarak, övgü dolu eleştiriler alan ilk ürünümüz Taskheat ile Apple platformları için yenilikçi üretkenlik çözümleri sunmaya kararlıyız."

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Subjects uygulaması için belli bir miktar ödeme yapmak gerekiyor. Fakat uygulama ilk hafta ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ayrıca yine şirket tarafından belirtilenlere göre Subjects uygulamasının ilerleyen dönemde sadece öğretmenler için geliştirilmiş bir versiyonu da çıkacak.

Ek olarak öğrenci değilseniz fakat yine de dijital üzerinden planlama yapmak istiyorsanız Taskheat uygulamasından destek alabilirsiniz. Fakat Taskheat'ın da ücretsiz olmadığını belirtmekte fayda var.

(9To5Mac)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...