İsmail Demir 'Milletimize yeni yıl hediyesi' diyerek duyurdu: SİPER 100 km'den tam isabetle vurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından 'Türkiye Yüzyılı’na girerken milletimize yeni yıl hediyesi' diyerek, uzun menzilli hava savunma sistemi SİPER'in 100 kilometreyi aşan menzildeki hedefi başarıyla vurduğunu duyurdu.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, milli savunma projelerini anlattığı bir canlı yayında, yeni yıla yeni bir müjdeyle girileceğini söylemişti.

Hava savunma sisteminde güzel bir haber daha gelecek diyen Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdesini duyurdu.

SİPER'DEN NOKTA ATIŞ

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından uzun menzilli hava savunma sistemi SİPER ile ilgili bir video paylaştı.

Demir, kilit önemdeki SİPER Ürün-1 sisteminden güdümlü test füzesiyle 100 kilometreyi aşan menzildeki hedefin başarıyla vurulduğunu duyurdu.

İsmail Demir, paylaşımında, "Savunma sanayiimizden Türkiye Yüzyılı’na girerken milletimize yeni yıl hediyesi!" sözlerine de yer verdi.

https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1608888054894428160      

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...