Tanıtıma son gün kala Vivo T2 Pro teknik özellikleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Gizmochina
- Güncelleme:
Tanıtıma son gün kala Vivo T2 Pro teknik özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizmochina

Vivo, yarın yeni akıllı telefonu Vivo T2 Pro modelini tanıtacak. Tanıtım öncesi akıllı telefonun neredeyse tüm teknik özellikleri belli oldu. Peki, Vivo T2 Pro modelinden neler bekliyoruz? İşte cevabı..

Vivo, yarın yeni akıllı telefonu Vivo T2 Pro modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtımdan bir gün önce Gizmochina tarafından bugün yayınlanan haberde Vivo T2 Pro teknik özellikleri belli oldu.

Vivo T2 Pro, gücünü 4 nanometre üretim sürecinden geçecek Dimensity 7200 işlemcisinden alacak. İşlemci; iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A715 ve altı adet 2.0 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip. Grafik ihtiyacını da Mali-G610 MC4 ile sağlıyor.

VIVO T2 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

Gizmochina tarafından bugün yayınlanan habere göre Vivo T2 Pro, 120 Hz yenileme hızında, 1.200 Hz dokunmatik örnekleme hızında Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olacak. Kavisli ekran 16 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak.

Arka panelde de OIS destekli 64 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel derinlik kamerası yer alacak. 66W hızlı şarj ile desteklenecek Vivo T2 Pro, 4.600 mAh da bataryaya sahip olacak.

Tanıtıma son gün kala Vivo T2 Pro teknik özellikleri belli oldu

Akıllı telefon, Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.3 desteğine de sahip olacak güvenliğini de ekran altı parmak izi okuma teknolojisiyle sağlayacak. Öte yandan cihazın renk seçeneklerinden birinin altın sarısı olacağı da biliniyor. Fakat Vivo T2 Pro modelinin fiyat etiketinin ne kadar olacağı henüz belli değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...