Türk Yıldızları Başkent semalarında 'ay yıldız' çizdi, duygu dolu anlar yaşandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri  / Anadolu Ajansı

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST heyecanı Ankara'da devam ediyor. Etkinlikte ziyaretçilere unutulmayacak anlar yaşatan Türk Yıldızları, gökyüzünde Türk bayrağının simgesi olan 'ay yıldız' çizdi.

TEKNOFEST, ikinci gününde Etimesgut Havaalanı'nda devam ediyor. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te sahne alan Türk Yıldızları, gösterileriyle etkinliğe gelenlerin gözlerini gökyüzüne odakladı.

Etkinlik kapsamında, Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları da gösteri uçuşu yaparken havaalanında heyecan arttı.

Gösteriye gökyüzüne 'ay yıldız' imzası atarak başlayan Türk Yıldızları, ardından 6 uçakla akrotim dünyasında başka bir ekibin yapamadığı hareketleri sergiledi.

SOLOTÜRK GÖSTERİSİ COŞKUYU ARTIRDI

Türk Hava Kuvvetlerinin bir başka gösteri timi SOLOTÜRK de çok sayıda farklı manevrayla gösterisini sundu. TEKNOFEST'te diğer hava gösterilerinde ise İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı hava ekipleri soluk kesici gösterilerle başkentlilerden alkış aldı.

Festivalde hava gösterileri 3 Eylül'e kadar sürecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...