Twitter Topluluklar sonunda Android'e geldi

Düzenleyen:
Twitter Topluluklar sonunda Android'e geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya devi Twitter, ‘Topluluklar’ özelliğini nihayet Android kullanıcılarına da sunuyor. Bu özellik ile kullanıcılar, belirli bir konu etrafında buluşarak, görüşlerini bir topluluk (grup) içinde paylaşabiliyor.

Eylül 2021’de iOS (iPhone) ve web kullanıcıları için kullanıma sunulan ‘Twitter Topluluklar’ isimli özellik, dört ay sonra Android kullanıcılarına da açıldı. 

Platform içinde yer alan seçenek, kullanıcıların belirli bir konu hakkında bir grup içinde tweet atmalarına olanak tanıyor. Bu özellik, Facebook gruplarına oldukça benziyor ancak daha fazla halka açıklık sağlıyor. 

FAVORİ TWITTER TOPLULUKLARI BİLE VAR

Kullanıcıların ortak konu etrafında fikirlerini paylaştığı yüzlerce topluluk bulunuyor. Cilt bakımı, spor turnuvaları, ekonomi konuları gibi buluşma noktaları var. Ancak yüzlerce konunun arasında Xbox, Formula 1 yarışları ve kripto para birimi Topluluklar’ın ön plana çıkan isimleri.

Twitter Topluluklar sonunda Android'e geldi

Şirketin açıklamasına göre, Topluluklar’da tweet atan insanlar, takipçileri yerine doğrudan belirli bir hedef kitleyle görüşlerini paylaşabiliyor. Ayrıca bu tweet’leri yalnızca Topluluk üyeleri beğenip yanıtlayabiliyor. 

Twitter Topluluklar sonunda Android'e geldi

Bu özellik hala beta test sürecinde. Bununla birlikte, bir kullanıcının direkt mesaj yoluyla bir topluluğa davet edilmesi gerekiyor. Her topluluğun, grup kurallarını belirleyen ve kişileri sohbete katılmaya davet eden Twitter onaylı moderatörleri bulunuyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...