Vergisiz telefon Samsung Galaxy M13 özellikleri ve Türkiye fiyatı ile şaşırttı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Vergisiz telefon Samsung Galaxy M13 özellikleri ve Türkiye fiyatı ile şaşırttı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Vergisiz telefon kampanyasına giren Samsung Galaxy M13'ün Türkiye fiyatı merak ediliyor. Cihazın tüm teknik özelliklerini ve ülkemizdeki satış fiyatını sizler için bir araya getirdik!

Kabine Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim döneminde gençlere vadettiği 'vergisiz telefon satışı'nın hayata geçirileceğini duyurdu. Üniversite öğrencilerinin faydalanabileceği telefon kampanyasına ilişkin bilgi veren Erdoğan "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize vaadimiz olan cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçiriyoruz. Gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz. Piyasa fiyatının yüzde 44,4, bilgisayarlar için yüzde 16,7 tutarında destek sağlayacağız" dedi. 

Vergisiz telefon fırsatından yararlanmak isteyen tüketiciler için oldukça ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkan Samsung Galaxy M13 modeli pek çok ayrıcalıkla birlikte geliyor. Vergisiz fiyat avantajının yanı sıra telefonda 6,6 inçlik büyük ekran, 50 MP ana kamera, 4 GB' a kadar RAM desteği ve 5.000 mAh'lik geniş pil kapasitesi dikkat topluyor. Peki ya Galaxy M13'ün teknik özellikleri neler ve Türkiye fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

SAMSUNG GALAXY M13 ÖZELLİKLERİ

Ülkemizde "vergisiz telefon" kampanyası aracılığıyla uygun fiyatlardan erişilebilen Samsung Galaxy M13'ün fiyat-performans odaklı teknik özellikleri şu şekilde:

  • Boyut ve ağırlık: 165,4 x 76,9 x 8,4 mm (6,51 x 3,03 x 0,33 inç), 192 gram
  • Ekran: 6,6 inç PLS LCD panel, 1080 x 2408 piksel çözünürlük
  • İşlemci: Exynos 850 (8 nm)
  • Dahili depolama alanı: 64 GB ve 128 GB
  • RAM kapasitesi: 4 GB RAM
  • Arka kamera: 50 MP (ana kamera) + 5 MP (ultra geniş açı) + 2 MP (derinlik sensörü)
  • Ön kamera: 8 MP selfie kamerası
  • İşletim sistemi: Android 12 tabanlı One UI 4.1
  • Batarya kapasitesi: 15W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil

Vergisiz telefon Samsung Galaxy M13 özellikleri ve Türkiye fiyatı ile şaşırttı!

SAMSUNG GALAXY M13 FİYATI

Exynos 850 çipinden güç alan fiyat-performans odaklı Samsung telefonu Galaxy M13'ün Türkiye fiyatı 5 bin 849 TL'den başlayan rakamlarla alıcılara hitap ediyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...