Samsung'dan yeni nesil laptop serisi: Galaxy Book 4 ailesi yolda!

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
- Güncelleme:
Samsung'dan yeni nesil laptop serisi: Galaxy Book 4 ailesi yolda!

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Güney Koreli teknoloji devi Samsung çok yakında yeni laptop serisi ile karşımıza çıkacak. Galaxy Book 4 serisinin bazı sürpriz özellikleri ortaya çıktı.

Bu yıl Galaxy Book 3serisini dünya çapında piyasaya süren teknoloji devi Samsung, şimdiden bir sonraki laptop serisi üzerinde çalışmalara başladı. Çıtayı yüksek tutmayı vaat eden Galaxy Book 4 serisi hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı.

Merakla beklenen laptop serisinin yakında piyasaya sürüleceği haberi, Samsung'un yeni dizüstü bilgisayarlarının aldığı sertifikalardan geliyor. Beklentiler doğrultusunda bu cihazların Galaxy S24 serisine paralel olarak önümüzdeki yılın ilk yarısında tüketicilere sunulacağı düşünülüyor.

GALAXY BOOK 4 SERİSİ BEŞ MODELDEN OLUŞACAK

Bluetooth SIG'nin sunduğu sertifikasyon belgesinde birçok teknik özellik ortaya çıktı. Galaxy Book 4 serisinin geniş bir model yelpazesini içermesi bekleniyor. Galaxy Book 4, Book 4 360, Book 4 Pro, Book 4 Pro 360 ve Book 4 Ultra seriyi tamamlayan beş model olarak karşımıza çıkacak.

Samsung'dan yeni nesil laptop serisi: Galaxy Book 4 ailesi yolda!

İddialara göre cihaz, 14. nesil Intel Core Meteor Lake işlemcilerle karşımıza çıkacak. Öte yandan Galaxy Book 4, Bluetooth 5.2 ve Wi-Fi 6 desteği sunacak. Ancak serideki diğer modeller Bluetooth 5.3 ve Wi-Fi 6E'ye geçerek daha hızlı ve daha istikrarlı bağlantı vaat edecek. Galaxy Book 4 modeli Intel AX200 çipini kullanacak. Diğer modeller ise Intel AX210 çipinden yararlanacak.

Galaxy Book 4 serisi dizüstü bilgisayarlar, Microsoft'un en son işletim sistemi olan Windows 11 ile birlikte piyasaya sürülecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...