Vivo X100 serisi satış rekoru kırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Weibo
- Güncelleme:
Vivo X100 serisi satış rekoru kırdı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Weibo

Vivo'nun yeni amiral gemisi akıllı telefon ailesi olan Vivo X100 serisi, Çin pazarında büyük bir satış rekoruna imzasını attı.

Vivo, Çin akıllı telefon pazarında dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz hafta şirket, bugün Çin'de satışa sunulan yeni akıllı telefon modelleri Vivo X100 ve X100 Pro'yu resmi olarak tanıttı. Beklenmedik bir şekilde, üreticinin kendisi için bile büyük talep, bazı varyantların stoklarının tükenmesine yol açarak marka için dikkate değer bir satış başarısının sinyalini verdi.

24 SAATTE 1 MİLYAR YUAN'LIK SATIŞ YAPILDI

Bu akıllı telefonlar, Çin pazarında büyük ilgi çekerek MediaTek Dimensity 9300 yonga setini dünyada ilk kez kullanan akıllı telefonlar olmasıyla farkını ortaya koyuyor. Bununla birlikte şirket, akıllı telefonları ilk kez 1 milyar Çin Yuanı satış rakamına ulaştı. Açıklanan bu rakamlar, yeni modellerin etkileyici bir başarısını gözler önüne seriyor.

Şirketin başarısının diğer bir noktası, marka için benzeri görülmemiş bir rekor olan, piyasaya sunulduktan sonra 24 saatten kısa bir sürede milyar yuan'lık dönüm noktasına ulaşılmış olması olarak değerlendiriliyor.

Vivo X100 serisi satış rekoru kırdı

DIMENSITY 9300'ÜN FARKI GÖRÜLDÜ

Genel olarak bu tür yüksek satış rakamları Xiaomi ve Huawei gibi markalarla ilişkilendiriliyor. Fakat Vivo, büyük ölçüde yeni Dimensity 9300 yonga seti sayesinde Çin pazarında etkili bir şekilde rekabet edebildiğini kanıtlıyor.

Vivo'nun yeni telefonları Çin pazarında rekabetçi fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. 12 GB RAM ve 256 GB dahili belleğe sahip temel model yaklaşık 514 Euro'dan başlayan rakamlarla satılıyor.

Şu anda bu üst düzey akıllı telefonların küresel lansmanına ilişkin henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Ancak şirket şu sıralar X100 ve X100 Pro modellerinden daha güçlü bir seçenek olarak lanse edilecek Vivo X100 Pro Plus üzerinde çalışıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...