Vivo X90S geliyor: Teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vivo X90S geliyor: Teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Vivo X90S modelinin birkaç gün içinde tanıtılması bekleniyor. Tanıtım zamanı yaklaşan akıllı telefonun tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu.

Vivo X90 serisinin yeni modeli olacak Vivo X90S, kısa süre içinde tanıtılacak. Tanıtımdan hemen önce akıllı telefonun tasarımı ve teknik özellikleri Gizmochina tarafından bugün yayınlanan haberde ortaya kondu.

VIVO X90S TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Vivo X90S gücünü Dimensity 9200+ işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.35 GHz hızında Cortex-X3, üç adet 3.0 GHz hızında Cortex-A715 ve dört adet 2.0 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

Vivo X90S geliyor: Teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu

Vivo X90S; 6,78 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızında Full HD+ çözünürlüklü ekrana sahip olacak. Akıllı telefon, 8/12 GB RAM ve 256/512 GB dahili depolama seçeneklerinde satışa çıkacak. 120 W şarj desteği olacak akıllı telefon 4810 mAh da bataryaya sahip olacak. 

Kavisli tasarıma sahip olacak Vivo X90S'in ekranında sadece delik şeklinde özçekim kamerası yer alacak. Akıllı telefonun arka panelinde de çıkıntılı dairesel kamera modulü yer alacak. Fakat kameraların çekim kalitesiyle ilgili herhangi bir sızıntı yok.

Öte yandan Vivo X90S modelinin fiyat etiketi hakkında ön bilgi mevcut değil. En kısa süre içinde tanıtılması beklenen modelin ne zaman satışa çıkacağı da henüz bilinmiyor.

(Kaynak, Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...