Ziyaretçileri Togg karşılayacak: Türkiye’nin otomobili CES 2023’te

- Güncelleme:
Ziyaretçileri Togg karşılayacak: Türkiye’nin otomobili CES 2023’te

TEKNOLOJİ Haberleri

Yerli otomobil Togg, dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2023’te görücüye çıkacak. Fuara gelen ziyaretçileri Las Vegas'taki fuar alanının girişinde Togg reklamı karşılayacak. Öte yandan dünyanın en büyük teknoloji firmalarını bir araya getirecek olan CES 2023'te Türk teknoloji girişimleri de boy gösterecek.

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023 için geri sayım başladı. 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan CES 2023'te yerli otomobil markası Togg'un da bir standı olacak. Togg, 2022'de düzenlenen fuara da katılmış ve sürpriz şekilde konsept sedan modelini görücüye çıkarmıştı. Bu yıl ise fuarda Togg'un SUV ve sedan modelinin sergilenmesi bekleniyor.

Ziyaretçileri Togg karşılayacak: Türkiye’nin otomobili CES 2023’te

ZİYARETÇİLERİ TOGG KARŞILAYACAK

Togg'un Twitter hesabından yapılan son paylaşımda ise markanın fuarın girişine dev bir reklam verdiği görüldü. CES 2023’ün giriş kısmında yer alacak Togg reklamında “” yazılı.  

https://twitter.com/Togg2022/status/1609963535928524803

TEKNOLOJİ FUARI:CES

CES (Consumer Electronic Show), her yıl ocak ayında Las Vegas, Nevada'da Consumer Electronics Association tarafından düzenlenen tüketici elektroniği etkinliğidir. Amerika kıtasında gerçekleşen en önemli teknoloji fuarıdır. 1967 yılından beri düzenlenmektedir. En ileri teknoloji ürünleri bu fuarda sergilenmektedir
Ziyaretçileri Togg karşılayacak: Türkiye’nin otomobili CES 2023’te

TÜRK TEKNOLOJİ GİRİŞİMLERİ CES 2023'TE

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarını Las Vegas'ta bir araya getirecek olan CES 2023 Fuarı’nda Türkiye’den 52 teknoloji girişimcisi yer alacak. İstanbul Pavilyonu’nda, tüketici elektroniği alanında yenilikçi ve teknoloji odaklı bir ürünü bulunan ve EUREKA Park kriterlerini karşılayan Türk startuplar yer alacak. Türk startuplar dört gün boyunca ürün ve teknolojilerini, sergileme ve müşteri görüşmeleri yapma imkanı bulacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...