Her mevsim gardırobun vazgeçilmez rengi beyaz

- Güncelleme:
Her mevsim gardırobun vazgeçilmez rengi beyaz

Türkiye Cumartesi Haberleri

En çok gelinliklerde karşımıza çıkan masumiyetin rengi beyaz, sadelikten hoşlananların yaz kış vazgeçilmez rengi. Kombinlerinizi baştan aşağı beyaz seçtiğinizde stilinizde saflık ve asaleti yansıtabilirsiniz.

DUYGU YILMAZ'IN HABERİ - Kadınların çoğu her daim şık gözükmeyi sever. Eğer siz de çabasız bir şıklığa kavuşmak istiyorsanız dolabınız için beyaz parçalara yatırım yapmalısınız. Kış mevsiminde popülerliğini koruyan beyaz, yaz mevsiminin de yıldız renklerinin başında yer alıyor.

Zamansız bir renk olan beyaz, plaj kombinlerinden davetlere, ofis kombinlerinden arkadaş buluşmalarına kadar her yere yakışacaktır. Ayrıca baştan aşağı tek renk giyinerek beyazın saflığını ve asaletini de stilinize yansıtabilirsiniz. Bu yaz en çok midi boy beyaz dantelli elbiseler ön plana çıkacak. Beyaz kumaş pantolon ve beyaz bir bluzla da fazla vakit harcamadan şık bir ofis stili oluşturabilirsiniz. Altın ve gümüş aksesuarlar stilinize hareket katacaktır. Beyaz kombinleri biraz daha zenginleştirmek isterseniz de inci aksesuar ve stiletto ile buluşturabilirsiniz.

Her mevsim gardırobun vazgeçilmez rengi beyaz

Ancak beyaz çok sevilse de giyim konusunda bazı zorlukları da barındırıyor. Unutmayın ki beyaz, siyahın aksine her kusuru gözler önüne serecektir. Mesela kilosundan memnun olmayanlar beyaz kombin yaparken kıyafetin kesimi ve kalıbının vücut yapısına uygunluğuna dikkat etmeli. ‘Kombinim yazı yansıtmalı’ diyorsanız baştan aşağı beyaz giyinmek yerine dolabınızın kült parçaları içerisindeki beyaz gömlek, beyaz pantolon ve beyaz eteği kolaylıkla diğer renklerle kombinleyebilirsiniz. 

Her mevsim gardırobun vazgeçilmez rengi beyaz

BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?

>> Kahve kavanozuna bir kesme şeker atarsanız kahveniz daha geç bayatlayacaktır.

>> Makarnanızı haşlarken içerisine ekleyeceğiniz bir kahve fincanı süt daha lezzetli olmasını sağlayacaktır.

>> Mantar pişirirken üzerine yarım limonun suyunu sıkarsanız kararmanın önüne geçebilirsiniz.

>> Eğer kepek probleminiz varsa Hindistan cevizi yağını biraz ısıtın. İçerisine birkaç damla çay ağacı yağı ekleyin ve saç derinize masaj yapın.

>> Bir ürün alırken genelde üzerinde cilt tipi yazar, peki siz cildinizi tanıyor musunuz? 

Normal ciltler: Yağlı veya kuru değildir. Renk değişikliği görülmez. Pürüzsüzdür.

Kuru ciltler: Pullu, kuru ve beneklidir. Donuk ve cansızdır, çizgiler kolay belirir. 

Hassas ciltler: Kabarmış benekler ve kızarık noktalar barındırır. Sürekli kaşınma hissiyatı vardır.

Yağlı ciltler: Parlak görünür, sivilceye yatkındır. Geniş gözeneklidir ve siyah noktaları vardır.

Karma ciltler: Yağlı ve kuru bölgeleri vardır. Siyah noktaya yankındır. Geniş gözenekleri bulunur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...