Kırmızının ihtişamı bütün evi saracak | Tacihane

- Güncelleme:
Kırmızının ihtişamı bütün evi saracak | Tacihane

Türkiye Cumartesi Haberleri

Hem sert hem de sıcak renkler kategorisine giren kırmızı, yaydığı enerjiyle dekorasyona imzasını atıyor. Eğer yuvanızda bu iddialı rengi kullanmak istiyorsanız doğru renklerle düzenlemeniz şart.

Dekorasyonda en fazla dikkat çeken renklerden biri kırmızıdır. Ev dekorasyonunda bu iddialı rengi, uyumlu renklerle buluşturarak çarpıcı bir ortama kavuşabilirsiniz. Kırmızı hem sert hem de sıcak renkler kategorisine giren, kullanıldığı ortama farklı anlam katan bir tondur. Kırmızıyı kullanırken, bazı küçük detayların bilinmesi şart. Eğer detayları bilirseniz kırmızının enerjisini yansıtabilirsiniz.

Kırmızının ihtişamı bütün evi saracak | Tacihane

Kırmızı ancak açık renk tonla birleştirildiğinde bir canlılık kazanır. Çünkü koyu bir ton, her zaman için kırmızının sahip olduğu renk gücünü kırar.  Pastel tonlarının hâkimiyetindeki bir salonda yakut kırmızısı kadife bir kanepe kullanmak mekânda odak noktası oluştururken aynı zamanda da nostaljik sıcak bir hava yükleyecektir. Unutmayın, tutkunun ve romantizmin rengi kırmızı, kan akışını hızlandırıcı bir etkiye de sahip.

Kırmızının ihtişamı bütün evi saracak | Tacihane

Siz de geceleri bilgisayar başına geçip çalışabilenlerdenseniz akşamları enerjinizi yüksek tutmak için çalışma alanınızda kırmızıya yer verebilirsiniz. Kırmızıyı kullanmak mekândaki güvenlik hissini de pekiştirecektir. Mobilya ve aksesuar seçimlerinizi gri ve lacivert tonlarında yaparak kırmızıları kombinlemek de iyi fikir! Geniş, aydınlık odalarda koyu kırmızıyı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Küçük ve karanlık alanlarda ise daha ferah bir görünüm için açık kırmızıyı tercih etmelisiniz. Ancak gönlünüz hep koyu kırmızıdan yanaysa bunun da bir çözümü var.

Kırmızının ihtişamı bütün evi saracak | Tacihane

Evinizde aplik, spot ışık gibi aydınlatma seçeneklerini doğru yerlerde kullanmanız yeterli. Pastel tonlarda, sıcacık bir oda için de toz pembe, kırmızı ve badem renklerini kombine edin. Evinize romantik bir görünüm katmak için kırmızıyı baskın renk olarak kullanın, beyaz ve pembeye de desenlerde yer verin. Toprak kırmızısı ve kahverengiyle de bu dekorasyona şık bir dokunuş yapabileceğinizi unutmayın. TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...