Fenerbahçe Opet - LKS Commercecon (3-0) Fenerbaçhe CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe Opet -  LKS Commercecon (3-0) Fenerbaçhe CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükseldi

VOLEYBOL Haberleri

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Polonya temsilcisi LKS Commercecon ile oynadığı 6. hafta maçını 3-0 kazandı. Sarı-Lacivertliler grubunu ikinci sırada tamamlayarak play-off turuna yükseldi. Melissa Vargas, 31 sayıyla (%68) maçın en skorer ismi oldu.

Fenerbahçe OPET, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki son maçında Lodz'a set vermedi.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Fenerbahçe Opet, ev sahibi olduğu gruptaki son maçında rakibiyle Almanya'nın başkenti Berlin'de karşılaştı.

Max-Schmeling-Halle Berlin'de oynanan maçtan 25-22, 25-16 ve 28-26'lık sertlerle 3-0 galip ayrılan Fenerbahçe Opet, grubunu ikinci sırada tamamladı ve adını play-off etabına yazdırdı.

MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

Müsabaka öncesinde Türkiye'de yaşanan deprem faciası sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, voleybolcular sahaya siyah kurdele takarak çıktı. Fenerbahçe Opet oyuncuları, "Acımız sonsuz, Türkiye'mizin başı sağ olsun!" yazılı pankart açtı.

https://twitter.com/FBvoleybol/status/1625882549728776192   

Fenerbahçe Opet -  LKS Commercecon (3-0) Fenerbaçhe CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükseldi

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...