Yıldız voleybolcu Ebrar Karakurt kulüp başkanıyla kavga etti, İtalya'dan ayrılıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yıldız voleybolcu Ebrar Karakurt kulüp başkanıyla kavga etti, İtalya'dan ayrılıyor

VOLEYBOL Haberleri

İtalya'da Igor Gorgonzola Novara forması giyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt ve takım başkanı Leonardi arasında İmoco maçı sonrası koridorlarda tartışma çıktı. Başkanın Ebrar'ı profesyonellik üzerinden eleştirmesi ve Ebrar'ın karşılık vermesi ile sesler yükseldi. İkili arasında hoş olmayan sözlerin söylendiği ve bu tartışmanın basın toplantısı odasının yanında olduğu için tüm medyanın da duyduğu öne sürüldü.

İtalyan medyasında yer alan habere göre; Novara'nın Imoco Conegliano'ya 3-0 yenildiği İtalya Serie A1 Ligi yarı final serisi 1. maçının ardından koridorlarda tartışma yaşandı. Kulüp başkanı Leonardi, Ebrar Karakurt'u profesyonel olmamakla suçladı.

Karakurt da bu sözler üzerine Leonardi'ye benzer şekilde cevap verdi.

RUSYA'YA GİDİYOR

Novara Kulübü'nün kaderi belirleyecek ikinci maç öncesi Karakurt ile ilgili bir karar verebileceği de belirtildi.

Mayıs 2021'de VakıfBank'tan Igor Gorgonzola Novara'ya 2 yıllık sözleşme ile transfer olan 23 yaşındaki milli pasör çaprazının önümüzdeki sezon Rusya takımlarından Lokomotiv Kaliningrad'a gitmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...