Zehra Güneş'ten takdir toplayan hareket! Depremde evsiz kalan aileler için harekete geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Zehra Güneş'ten takdir toplayan hareket! Depremde evsiz kalan aileler için harekete geçti

VOLEYBOL Haberleri

Depremzedeler için yardım kampanyası başlatan isimler arasında milli voleybolcu Zehra Güneş de katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan milli yıldız, afetten etkilenen birkaç ailenin yıllık kirasını ödeyeceğini ve eşyalarını da alacağını duyurdu.

Türkiye, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 10 kentte büyük yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6'lık depremlerin yaralarını sarma çalışmaları sürüyor. Tüm Türkiye'nin seferber olduğu yardım çalışmalarına ünlü isimlerden destek yağıyor. Spor camiasının da sessiz kalmadığı felaket sonrası birçok isim harekete geçti.

'Filenin Sultanları'nın önemli isimlerinden olan milli voleybolcu Zehra Güneş de deprem felaketi sonrası sessiz kalmadı. Milli yıldız, afetzedeler için başlattığı yardım kampanyasını 2,4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından duyurdu.

"BİRKAÇ AİLENİN YILLIK KİRA MASRAFINI ÜSTLENİYORUM"

Milli yıldız, depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılayacağını duyurdu ve şu paylaşımda bulundu: "Depremzede ailelerimizden birkaçının yıllık kira masrafını üstlenmek istiyorum. Evlerin içini benimle birlikte tamamlamak isteyenler, lütfen benimle iletişim geçin."

Zehra Güneş'ten takdir toplayan hareket! Depremde evsiz kalan aileler için harekete geçti

KIM YEON-KOUNG'DAN 4 MİLYON TL YARDIM 

Eskiden Türkiye'de forma giyen voleybolcu Güney Koreli Kim Yeon-Koung ve Brezilyalı Ana Beatriz gibi isimler de depremzedelere yardım için başlatılan kampanyaları sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Eski Fenerbahçeli voleybolcu Kim Yeon-Koung, ülkesi Güney Kore'de Türkiye için bağış topladı. Güney Koreli voleybolcunun başlattığı yardım kampanyası, ülkede karşılık buldu. Şimdiye kadar tam 266.114.300 won toplandı. Bu para yaklaşık olarak 4 milyon TL yapıyor.

TUĞBA ŞENOĞLU'NUN TAKIMI DA BAĞIŞ TOPLUYOR

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin’in formasını giydiği Japonya’nın Kurobe AquaFairies takımı, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen deprem felaketi nedeniyle bağış kampanyası başlattı. Öte yandan Şenoğlu, ülkemizdeki deprem felaketiyle alakalı konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı.

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...