1 ton 100 kilo ağırlığındaki 'Beşo' alıcısını bekliyor

1 ton 100 kilo ağırlığındaki 'Beşo' alıcısını bekliyor
Başlık Resmi1 ton 100 kilo agirligindaki 'Beso' alicisini bekliyor

Sahibi tarafından günde 3 öğün arpayla beslenen 'Beşo' isimli kurbanlık, dev cüssesi ve 19 bin liralık fiyatıyla ilgi odağı oldu.

Kaydet
|

Muş'ta 3 yıl boyunca özel olarak beslenen 1 ton 100 kilo ağırlığındaki 'Beşo' isimli kurbanlık, 19 bin TL'den satılığa çıkarıldı.

GÜNDE 3 ÖĞÜN ARPA İLE BESLENDİ

Muş'un Mercimekkale köyünde hayvancılık yapan besici Mustafa Kotan, 3 yıldır özenle beslediği kurbanlık hayvanını satışa çıkardı. Kurban Bayramı için günde 3 öğün arpa ile beslenen 'Beşo' için 19 bin TL isteniyor.

"ÖZELLİKLE TEK YETİŞTİRDİM"

3 yıldır özel yetiştirdiği kurbanlığının 1 tondan ağır olduğunu ifade eden Mustafa Kotan, Beşo'yu arpa ve yemle beslediğini söyledi. Beşo'yu günde 3 öğün beslediğini kaydeden Kotan, "Sırf kurbanlık için özel yetiştirdim. Şimdiden alıcısına hayırlı olsun. Beşo'ya talep var ama istediğimiz fiyatı alamadığımız için anlaşamıyoruz. Hayvanımın ismi Beşo. Beşo'nun fiyatı 19 bin TL. Bir tonun da üzerinde. Alıcılarını bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. Sadece kurbanlık için bunu özellikle tek yetiştirdim" dedi.

İşte 1 ton 100 kilo ağırlığındaki Beşo;


1 ton 100 kilo ağırlığındaki 'Beşo' alıcısını bekliyor
Başlık Resmi1 ton 100 kilo ağırlığındaki 'Beşo' alıcısını bekliyor

1 ton 100 kilo ağırlığındaki 'Beşo' alıcısını bekliyor
Başlık Resmi1 ton 100 kilo ağırlığındaki 'Beşo' alıcısını bekliyor

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.