Üvey anne vahşeti: 5 yaşındaki kıza yaptıkları kan dondurdu

Düzenleyen:
Üvey anne vahşeti: 5 yaşındaki kıza yaptıkları kan dondurdu

YAŞAM Haberleri

Kilis'te yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 41 yaşındaki kadın, 5 yaşındaki üvey kızını darbedip ve vücudunun çeşitli yerlerini ısıtılmış şiş ile yaktı. Cani üvey annenin tutuklandığı öğrenildi.

Kilis, üvey anne vahşetiyle sarsıldı. 5 yaşındaki küçük kız, yabancı uyruklu üvey annesi tarafından darp edilip, kızgın şişle işkencelere maruz bırakıldı. Kızının işkenceye uğradığını sonrasında öğrenen babanın şikayeti üzerine, cani kadın tutuklandı.

KÜÇÜK KIZ BABASININ OLMADIĞI ZAMANLARDA DEHŞETİ YAŞADI
Valilikten yapılan açıklamada, İsmet Paşa Mahallesi'nde yaşayan Suriye uyruklu Z.M'nin (41), eski eşi Suriye vatandaşı S.D'nin (35), önceki eşinden olan kızı L.M'yi (5) kendisinin evde bulunmadığı sıralarda darbettiği ve vücudunun çeşitli yerlerini ısıtılmış şiş ile yaktığını öğrenerek şikayette bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, polis ekiplerince gözaltına alınan üvey anne S.D'nin çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı ifade edildi. Bu arada küçük kızın devlet korumasına alındığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...