Büyükçekmece'de sürücüyü darp eden trafik magandaları tutuklandı

Büyükçekmece'de sürücüyü darp eden trafik magandaları tutuklandı
Başlık ResmiBüyükçekmece'de sürücüyü darp eden trafik magandalari tutuklandi

Büyükçekmece'de trafikte yol verme sebebiyle çıkan tartışmada, bir sürücüyü eşi ve küçük çocuğunun yanında darp eden 2 şahıs ekipler tarafından tespit edildi ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar.

Kaydet
|

Dün akşam saatlerinde Hadımköy Yolu Büyükçekmece istikametinde yaşanan olayda 2 trafik magandası yol verme tartışmasıyla arkalarındaki sürücü Hasan Şener'in aracının önüne ani frenle önüne kırarak çarpmıştı ve tartışma çıkmıştı. Tartışmada sürücü Şener'in aracında eşi ve küçük çocuğu bulunuyordu. Magandalar Şener'i çocuğu ve eşinin gözü önünde darp etti. Kayıt altına alınan görüntülerde sürücü Şener'in darp edilmesi nedeniyle yüzünün kanlar içinde kaldığı görüldü.

Olayın ardından yakalanarak gözaltına alınan trafik magandaları Yunushan Doğan ve Ercan Demir emniyetteki sorgularının ardından Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi.

SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Burada savcılık ve hakimlikçe sorgulanan 2 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan zanlılardan Ercan Demir’in yaralama suçundan daha önce de suç kaydı olduğu öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME
Büyükçekmece
HABER

Büyükçekmece'de kazı yapılan alanda erkek cesedi bulunmuştu: 2'si polis 7 kişi tutuklandı

BAKMADAN GEÇME
Uyuşturucu, kan ve para! Büyükçekmece
HABER

Uyuşturucu, kan ve para! Büyükçekmece'deki kazının detayları ortaya çıktı

BAKMADAN GEÇME
Büyükçekmece
HABER

Büyükçekmece'deki gizemli kazının sırrı çözüldü

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.