Acı ölüm! Olay yerine giden polisler çalan telefonu açamadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acı ölüm! Olay yerine giden polisler çalan telefonu açamadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da Lara Sahili'nde vatandaşların su üzerinden cansız bir beden gördüğüne dair ihbar üzerine olay yerine giden polisler bir gencin öldüğünü tespit etti. Olay yerinde gencin telefonunun çalması üzerine telefona bakan polis ekibi telefonu açamadı. O anlar yürek burktu.

Girdiği denizde boğulan genç için olay yerine giden ekipleri çalan telefona cevap veremedi. Saat 11. 00 sırasında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi Lara Sahili’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde denize giren vatandaşlar suda hareketsiz şekilde bir kişinin olduğunu gördü. 

Kıyıdan yaklaşık 10 metre uzaklıkta olan şahıs kıyıya çıkarıldı ve durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

CESET 29 YAŞINDAKİ GENCE AİT 

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kıyıda üzerine havlu örtülen şahsı kontrol eden ekipler hayatını kaybettiğini belirledi. Kıyıdaki eşyalarından yapılan incelemede, şahsın 29 yaşındaki Engin Çavdar olduğu belirlendi. 

ACI DOLU ANLAR: ÇALAN TELEFONU AÇAMADILAR

Polis Çavdar’ın çantası, telefonu, araç anahtarı ve diğer malzemelerini koruma altına aldı. Bölgede inceleme yapıldığı esnada Çavdar’ın titreşimde çalan telefonuna ise ekipler cevap veremedi. 

BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM ETTİLER

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Çavdar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bazı tatilcilerin ise hiçbir şey olmamış gibi denize girmeye devam ettikleri görüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...