Adıyaman'da çalıştırdığı traktörün altında kalan çocuk yaralandı

Adıyaman'da çalıştırdığı traktörün altında kalan çocuk yaralandı
Başlık ResmiAdiyaman'da çalistirdigi traktörün altinda kalan çocuk yaralandi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde park halindeki traktörü çalıştırarak 5 metre yükseklikten şarampole uçup traktörün altında kalan çocuk yaralandı.

Kaydet
|

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı ilçesi Yukarınasırlı köyünde babasına ait traktörle oyun oynayan Yusuf Özdemir (13), etrafta kimsenin olmadığı sırada traktörü çalıştırıp hareket ettirdi. Traktörle kısa bir mesafe ilerleyen Özdemir, evin yakınlarında bulunan şarampole traktörle birlikte yuvarlandı.
RÖMORK TRAKTÖRÜN ÜZERİNE DÜŞTÜ
Traktörün şarampole yuvarlanmasıyla traktöre bağlı olan römork, traktörün üzerine düştü. Traktörün altında kalan çocuğun yardımına yakınları ile köylüler koştu. Yakınları ile köylüler tarafından traktör altından çıkarılan Özdemir, olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesine, daha sonra ise Adıyaman ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Elazığ Eğitim Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.