Afyonkarahisar’da katliam: Eski eşi dahil tüm ailesinin öldürdü!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Afyonkarahisar’da katliam: Eski eşi dahil tüm ailesinin öldürdü!

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Afyonkarahisar’da eski eşi dahil aynı aileden 4 kişi silahla vurularak öldürüldü. M.M.T., çocuğunu görmek için eski eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Boşandığı eşini, annesini, babasını ve anneannesini öldürdü.

Afyonkarahisar'da eski eş katliam yaptı. M.M.T.'nın çocuğunu görmek istemesi sonucu yaşanan akvga katliama dönüştü. Katil eş, 4 kişiyi birden vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

AFYONKARAHİSAR’DA KATLİAM! 

Olay saat 23.00 sıralarında Afyonkarahisar merkeze bağlı Çağırbağ beldesi Uğur mahallesinde meydana geldi. Yaklaşık 3 yıl önce boşandığı Havva Şenol’un beldede bulunan baba evine giden M.M.T., çocuğunu görmek istedi. Ancak ziyaret sırasında taraflar arasında tartışma çıktı. 

Tartışmaya aile üyeleri de dahil olunca M.M.T., evin bahçe girişinde eski eşi Havva Şenol, babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneanne Emine Tanış’a pompalı tüfekle art arda ateş açtı. M.M.T., aile üyelerine yaklaşık 10 el ateş ederek kaçtı.

Afyonkarahisar’da katliam: Eski eşi dahil tüm ailesinin öldürdü!

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Saçmaların isabet ettiği 4 kişi kanlar içerisinde yere yığılırken, silah sesleri nedeniyle çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ağır yaralı oldukları belirlenen aynı aileden 4 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Jandarma ekipleri ise olayın yaşandığı evin önünde detaylı inceleme yaptı. Yapılan araştırmada 10 adet boş kartuş bulundu. Jandarma, cinayet şüphelisi M.M.T.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Aile üyelerinin cenazeleri yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, kılınan cenaze namazının ardından Çayırbağ Beldesi Asri Mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde ayakta durmakta zorluk çeken Havva Nur T.’nin erkek kardeşleri M.Ş. ve A.Ş.’yi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Cenazeye Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de katıldı. Katil zanlısının cinayeti pusu kurup işlediği iddia edildi

Mert Muhammet T.’nin dün gece saat 23.00 civarında minibüs ile beldeye geldiği ve aile üyelerinin evlerinin önünde beklediği öne sürüldü. Havva Nur T. ve aile üyelerinin misafirlikten geldikleri, katil zanlısının o sırada aile üyelerinin üzerine kurşun yağdırdığı iddia edildi.

Afyonkarahisar’da katliam: Eski eşi dahil tüm ailesinin öldürdü!

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ 

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ise yeni bir açıklamada bulundu. Yiğitbaşı, "Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...