Ankara'da kar yağışı etkili oldu

Düzenleyen:
Ankara'da kar yağışı etkili oldu

YAŞAM Haberleri

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, kentin bazı bölgelerinde etkisini sürdürüyor. Yağış, ulaşımda şu ana kadar herhangi bir soruna yol açmazken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yoğun kar yağışına teslim olan Başkent, beyaza büründü. Akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca etkisini sürdüren yağış bazı bölgelerde devam ederken, şu ana kadar ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşanmadı.

Ankara'da kar yağışı etkili oldu

MANSUR YAVAŞ'TAN UYARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada akşam saatlerinde başlayan kar yağışının devam edeceğini belirtti.

Ankara'da kar yağışı etkili oldu

Yavaş, "1052 araç, 3138 mesai arkadaşımızın sahadaki çalışmalarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Sabah da 'kartakip.ankara.com.tr'den yolların durumunu kontrol etmeden lütfen trafiğe çıkmayın" uyarısı yaptı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...