Asiye Ateş'e Pitbull saldırısında yeni gelişme: 3 sanık yeniden tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Asiye Ateş'e Pitbull saldırısında yeni gelişme: 3 sanık yeniden tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Gaziantep'te Pitbull cinsi köpeklerin Asiye Ateş'e saldırısına ilişkin davada dün dört sanık tahliye edilmişti. Bu karara gelen itiraz sonucu zanlılardan üçü tekrar tutuklanıp cezaevine konuldu.

Gaziantep'te iki Pitbull'un saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in davası dün görülmüştü. Duruşmada, köpeklerin sahibi olmadıklarını iddia eden Mustafa E, Süheyla K, Mustafa Y. ve Zeliha C. tahliye edilmişti. Bu karara, duruşma savcısı ve aile avukatından itiraz geldi..

Mahkeme heyeti, inceleme sonrası Mustafa E, Süheyla K. ve Mustafa Y. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı. Heyet, sanık Zeliha C. yönünden ise itirazın reddine hükmetti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

22 Aralık'ta Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'ndeki bir site içerisinde, Pitbull cinsi iki köpek küçük Asiye'ye saldırarak ağır yaralamıştı. Birkaç defa ameliyat edilen küçük kız hayat tutunmayı başarmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...