Bahara hasret kaldık... Antalya’ya nisan ayında kar yağdı!

Düzenleyen:
Bahara hasret kaldık... Antalya’ya nisan ayında kar yağdı!

YAŞAM Haberleri

Ülkenin en sıcak ikliminin yaşandığı illerden biri olan Antalya'ya Nisan ayında kar yağması vatandaşları şaşırttı.

Turizmin başkenti Antalya’ya nisan ayında kar yağdı. Kar yağışının başlaması ile birlikte karayolları Alacabel ekipleri harekete geçerek yolda biriken karları kürüme çalışmaları başlattı.

Bahara hasret kaldık... Antalya’ya nisan ayında kar yağdı!

KAR KALINLIĞI 10-15 SANTİMETREYİ BULDU

Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat 14.30 sıralarında kar yağışı başladı. Kar yağışı Akseki’nin Yarpuz mahallesinden itibaren başladığı ve karayolları Alacabel şantiyesine kadar devam etti. Kar yağışının başlaması ile birlikte karayolları Alacabel ekipleri harekete geçerek yolda biriken karları kürüme çalışmaları başlattı. Alacabel’de kar kalınlığı 10-15 santimetreyi bulurken, kar yağışı akşam etkisini yitirdi, ulaşımda da herhangi bir aksamanın olmadığı bildirildi.

Bahara hasret kaldık... Antalya’ya nisan ayında kar yağdı!Beklenmedik kar yağışının ardından sürücüler zor anlar yaşadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...