Bilecik'te bir günde 6 ayrı yangın çıktı, büyümeden söndürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bilecik'te bir günde 6 ayrı yangın çıktı, büyümeden söndürüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevlileri bir günde 6 farklı noktada çıkan yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü.

Bilecik Kızıldamlar köyünde çıkan ve bugün kontrol altına alınan yangına su takviyesi çalışması gerçekleştiren itfaiye ekipleri, diğer 5 ayrı noktadaki yangına da müdahale ederek söndürdü. Tüneller bölgesi Demiryolları 19. Tünel iç aydınlatma trafosunda çıkan yangına müdahale ederek söndüren itfaiye erleri, aynı gün Pelitözü köyündeki baca yangınını büyümeden söndürdü.

TOKİ SAĞLIK OCAĞI VE YHT İSTASYONU YANDI

Güneş TOKİ Sağlık Ocağı karşısındaki otluk alanda çıkan yangını da söndüren ekipler, ayrıca Yüksek Hızlı Tren İstasyonu karşısındaki alanda çıkan yangına müdahale ederek söndürdü.

Bilecik'te bir günde 6 ayrı yangın çıktı, büyümeden söndürüldü

AĞAÇLIK ALANDA DA YANGIN ÇIKTI

Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan Huzurevi arkasındaki ağaçlık alanda çıkan yangını söndüren ekipler, bir günlük mesailerinde 6 ayrı yangına müdahale etmiş oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...