Bir garip hırsızlık: Bin liralık dondurma çaldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir garip hırsızlık: Bin liralık dondurma çaldılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep’te ilginç bir hırsızlık yaşandı. İki hırsız girdikleri marketten bin lira değerinde dondurma çaldı. Hırsızların güvenlik kamerasını fark ettikten sonra yaptıkları ise şaşkınlığa sebep oldu.

Şahinbey ilçesine bağlı Haki Abdurrahman Bey Caddesi üzerinde bulunan bir mini markette dün gece ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre gece saatlerinde yüzlerini cerrahi maskeyle kamufle ederek marketin önüne gelen iki hırsız, dondurma dolabının kilidini kırdı. Dolaptaki dondurmaları birlikte poşete dolduran hırsızlar o sırada kendilerini görüntüleyen güvenlik kamerasını fark etti.

DONDURMAYI ÇALIP GÜVENLİK KAMERASINI KIRDI

Kamera kendilerini görüntülemesine rağmen dondurmaları poşete doldurmaya devam eden hırsızların o anları anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Bin lira değerindeki dondurma paketlerini poşete doldurarak çalan hırsızların marketin güvenlik kamerasını fark etmesiyle yaşadığı şaşkınlık görüntüye yansıdı. Hırsızların marketin önünden uzaklaşacağı sırada güvenlik kamerasını kırma anları da görüntüde yer aldı.

Bir garip hırsızlık: Bin liralık dondurma çaldılar

                                          

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...