Bir kadın cinayeti daha... Boşanmak istedi canından oldu

Düzenleyen:
Bir kadın cinayeti daha... Boşanmak istedi canından oldu

YAŞAM Haberleri

Samsun'da şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşinden boşanmak isteyen kadın, kocasının bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybetti.

Bir kadın daha kocası tarafından katledildi. Samsun'da yaşayan ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen talihsiz kadın, boşanma aşamasında bulunduğu erkek tarafından önce darbedildi, sonra bıçaklandı. Hastaneye yetiştirilmeye çalışılan kadın, hayatını kaybetti.

Bir kadın cinayeti daha... Boşanmak istedi canından olduTalihsiz kadının koronavirüse yakalandığı bu sebeple de evinde karantinada olduğu öğrenildi.

HASTANE YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ

Baki K, boşanma aşamasındaki karısı Gülbahar K'nin (42) yaşadığı Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki evine gitti. Covid-19 nedeniyle karantinada bulunan eşiyle tartışmaya başlayan Baki K, darbettiği Gülbahar K'yi bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye götürülen 3 çocuk annesi kadın, yolda hayatını kaybetti.

Gülbahar K'nin cesedi, Kavak Devlet Hastanesi morgunu kaldırıldı. Baki K. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kavak Devlet Hastanesi önünde bekleyen Gülbahar K'nin yakınları, "1 aylık uzaklaştırması bugün bitmiş. Evin kapısına dayanmış. Çocuklarını üst kata çıkarmış, daha sonra bıçaklamış." ifadesini kullandı.

TALİHSİZ KADININ AVUKATI İSYAN ETTİ

Samsun Barosu avukatlarından İlhan Ayrancı olayı sosyal medya hesabından duyurdu. Avukat Ayrancı yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirerek, "Çok üzgünüm ve kırgınım! Geliyorum diyen cinayete engel olun(a)madı. Sürekli tehdit eden eşine karşı boşanma davası açan müvekkilim G.K. uzaklaştırmasının bittiği gün eşi tarafından katledildi. Covid nedeniyle karantinada olduğu için imzaya gidemediğinden katile tekrar uzaklaştırma verilmemiş ve o da bundan aldığı cesaretle zorla eve girip eşini bıçaklayarak katletmiştir. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı, somut tehdit varken daha etkin tedbir alınmalı. Artık yeter, kadın cinayetlerine son" ifadelerine yer verdi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...